Velkommen til kamp

Kommende søndag kl 18.00 tar vi i mot Odd på Color Line Stadion.

Annonse:

Foto: NTB

Vi har nå lov til å ha 600 tilskuere på stadion fordelt på tre grupper á 200 personer. Disse tre gruppene skal ikke være i kontakt med hverandre, og det gjør at vi må ha en plan i forhold til ankomst og avreise.

Under følger litt praktisk informasjon som vi ber alle lese gjennom.

SYKDOM

Personer som ikke føler seg helt frisk skal ikke møte på kamp. Dette omfatter, men er ikke begrenset til, halsvondt, forkjølelse, lett hoste, sykdomsfølelse, feber, hodepine, magesmerter og muskelsmerter. Vi ber om at alle respekterer dette.

PARKERING

Det blir ikke anledning til å parkere ved stadion, så en må parkere i byen eller et stykke unna og gå til stadion om en ikke har anledning til å sykle eller gå. Det vil ikke gå shuttlebusser.

INNGANGER

Det er inngang 9, 10 og 12 som er i bruk. Det står på billetten hvilken inngang du skal bruke. Vi ber om at de som skal bruke inngang 9 kommer østfra (rundkjøringen) og de som skal bruke inngang 10 kommer vestfra (Sparebanken Møre Arena). Det vil være fysisk avsperret midt på sørsida av stadion, og merk at det pågår anleggsarbeid på sørsiden.

INNSLIPP

Alle inngangene åpner kl 17.00. Merk at det kan ta litt tid ved innslipp nå som flere skal inn, og det er viktig at alle holder god avstand i en eventuell kø. Vær tidlig ute slik at du har god tid.

TØMMING

Når kampen er over ber vi om at de som sitter på nedre del av sørtribunen går ut først, mens de som sitter på øvre venter litt. Alle går ut nærmeste utgang. Husk god avstand og forlat stadionområdet slik at vi unngår samling av folk utenfor.

KIOSK

Det vil være åpen kiosk på inngang 9 og 10.

VEL MØTT

Annonse fra Obos-ligaen: