- Veldig tøft

AaFKs nykommer var langt nede etter tapet mot Odd.

Annonse:

Foto: Scanpix

Kasper Jørgensen tok plass på venstrebacken mot Odd søndag. Han var fra tid til annen med framover og sto bak én av Aalesunds få ordentlige målsjanser da han kom til avslutning fra skrått hold etter pause.

Etter kampen var unggutten med det lyse håret langt nede.

- Jeg er skuffa, slår han fast og sukker. - Vi var ok i første omgang, og de slapp ikke så mye til utenom frisparket som de scoret på. I pausen ble vi enige om å gå ut i andre omgang med høyt press og vise at vi hadde troa på å få med oss noe. Vi fikk det greit til, men så kom deres andre scoring, og da ble det tungt, oppsummerer han.

Dansken forteller om godt humør på feltet denne uka, og AaFK-spillerne har hatt troa på seier. Slik ble det ikke. 0-3 på hjemmebane er blytungt for tangotrøyene, som nå står med 0-7 på de to siste.

- Vi har hatt troa, men så endte det med tap, og da blir det selvfølgelig veldig tøft. Nå må vi bare sørge for å gjøre det bedre i neste kamp, siser backen, som av en lokal jury ble kåret til Aalesunds beste spiller mot Odd.

- Jeg setter pris på å bli kåret til vår beste spiller i dag, men om jeg er fornøyd med egen prestasjon? Nei, jeg er ikke helt fornøyd. Jeg har mye mer å by på, slår han fast.

Annonse fra Obos-ligaen: