- Veldig stolt over å være på plass

Hils på vårt nyeste tilskudd.

Annonse:

Foto: AaFK

24 år gamle Henrik Kviebakk Mauren fra Hessa er ansatt som ny publikums- og markedsføringsansvarlig. Han forteller at det er godt å være på plass i klubben.

- Det er stort. Både det å komme hjem til Ålesund, og spesielt det å bli en del av AaFK, føles utrolig bra. Jeg er veldig fornøyd og ganske så stolt over at dette har gått i land, sier Mauren.

Han vil ha oppgaver knyttet til billett, billetthåndtering, systemer og salg av billetter til både privat- og bedriftsmarkedet. 24-åringen vil også følge opp alt rundt planlegging, markedsføring og salg av sesongkort og den nye abonnementsløsningen vi skal satse på. 

I tillegg vil 24-åringen, som er Aalesund-supporter på sin hals, ha ansvar for å videreutvikle og øke satsningen rundt Tangoshop. Også oppgaver på sosiale medier venter for Henrik, som hadde sin første arbeidsdag 1. august.

Vårt ferskeste tilskudd er utdannet innen Sport Management ved Norges Idrettshøyskole, har årsstudium i økonomi og ledelse på NTNU, hatt utveksling i sports journalism & creative writing i Liverpool, og vekttall fra Institute of Photography New York.

Henrik var i praksis i AaFK i 2019, og trivdes veldig godt.

- Jeg var her i praksis fra idrettshøgskolen i 2019. Det var bare i tre uker, men jeg fikk et veldig godt inntrykk av klubben og har hatt lyst til å komme tilbake siden det. Da jobbet jeg med kampdag-informasjonen på hjemmesiden, skrev saker og støttet Jonatan Arvidsen-Osvik på media og Kristin Herje Nørve på arrangement, så det var en veldig lærerik praksis i en travel periode for klubben rundt sesongstart.

Senere opprettholdt han kontakten med klubben gjennom jobb som programleder og reporter i Radio Ålesund. Til sesongstart 2022 utviklet han vårt digitale kampprogram, og så ballet det på seg. Nå er drømmen gått i oppfyllelse, og han er fulltidsansatt i AaFK. 

- Han er svært god på alt rundt kommunikasjon, foto, film, design og grafisk arbeid, er dyktig på tekniske løsninger, skriver godt og har en svært god forståelse for fotball og mekanismene i sporten, sier klubbdirektør i Aalesunds Fotballklubb, Ronny Stokke.

Hovedpersonen selv håper å være med på å gjøre det enda gøyere og enda mer spennende å være AaFK-supporter, og vil jobbe knallhardt for at vi skal få oppleve flere dager som Molde-kampen 16. mai, med fullsatt Color Line Stadion og elektrisk stemning. Mauren tar med seg sitt bankende Aalesund-hjerte inn i jobben.

- Jeg gikk i barnehage på Kråmyra, hadde arbeidslivsuke under tidligere arrangementssjef Øyvind Vebenstad, konfirmasjon på VIP'en, praksisplassering i klubben via høgskolen og hadde tangopanelet i lokalradioen. Så jeg vil kunne si jeg er en ekte ålesundsgutt, sier han med et smil.

Annonse fra Eliteserien: