- Utrolig morsomt å vinne på den måten

For andre kamp på rad scoret motstanderen først, men spillerne sto frem nok en gang og snudde til seier.

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic

Søndag tok Sarpsborg 08 ledelsen, men vi snudde kampen med to scoringer og vant 2-1.

I kveld tok Jerv ledelsen, men vi snudde kampen med to scoringer og vant 2-1. 

- Det er kanskje det morsomste du kan gjøre, å vinne på den måten, sier Simen Bolkan Nordli.

Jerv scoret etter 65 minutter og akkurat da så ikke AaFK ut som et vinnerlag. Men disse guttene skal man ikke avskrive.  

- Det var tøft å få den i trynet og vi var heller ikke inne i en god periode da de scoret. Så det er vanvittig sterkt å snu det. Det er noe vi tar med oss fra fjorårssesongen at vi står løpet ut. Det gjør vi virkelig i dag og det er fantastisk deilig å ta tre poeng, sier Bolkan Nordli.

- Det er en fordel vi har som nyopprykket lag, at vi er vant med å vinne kamper og stå løpet ut. I kveld hadde vi virkelig bruk for det og det er så kjekt å være en del av et lag som står så samlet og bidrar. Vi har utrolig fin gruppe og moralen vi har i laget er det som gjør at vi tar tre poeng, legger han til.

Veldig gøy

Det gjensto 12 minutter på klokka. Sigurd Haugen ble felt. Bolkan Nordli steg frem, la ned ballen og gjorde seg klar. 

- Jeg vet det er en bra mulighet når vi får frispark fra det holdet der. Jeg så keeperen sto midt i mål, så det var bare å gå for keeperhjørnet. Det er veldig deilig å se den gå inn, sier målscoreren.

- Det gir ekstra motivasjon når vi får 1-1. Da har vi lyst å bare male på og få det andre også, sier Isak Dybvik Määtää.

To minutter senere var det klart for nytt frispark. Bolkan Nordli gjorde seg klar ute ved dødlinja. Nå skulle han være servitør. Han fant Määtää som var først på ballen, han tok det med seg et par meter ut mot linja før han med ryggen mot mål, sendte ballen i en bue over keeper og i mål. 2-1 og kampen var snudd. 

- Jeg fikk et touch litt bort fra mål og prøvde å legge inn mot mål, og så ble den en perfekt bue mot mål. Helt ærlig så var det er skudd og det sykt godt å se den gå inn, sier Määtää.

Ekstremt gøy

Dermed ble 20-åringen matchvinner på Color Line. 

- Dette er selvfølgelig stort og ekstremt gøy. Det er dette jeg jobber hardt for hver eneste dag å få prestere foran så mange folk, så når vi lykkes, er det utrolig deilig.

AaFK er nå nummer fem på tabellen etter at vi passerte Bodø/Glimt. 

Annonse fra Eliteserien: