Utlån for Hopland

Nikolai Hopland (17) drar på korttidsutlån til Kristiansund.

Annonse:

Foto: NTB

Kristiansund har skadeproblemer på stopperplass og Hopland har nå blitt lånt ut til eliteserieklubben ut inneværende måned.  

- Etter grundige vurderinger velger vi å låne ut Nikolai for en kort periode, gitt det prekære behovet KBK har for midtstopper. Vi er opptatt av å optimalisere utviklingen til våre unge spillere til enhver tid, og i dette tilfellet har det veid tungt, sier sportslig leder i AaFK, Bjørn Erik Melland. 

- Nikolai har vært involvert i våre tre siste kamper og er veldig nærme mer spilletid hos oss. Det var derfor en forutsetning for oss at vi kunne avbryte utlånet underveis i den korte perioden, legger han til. 

Hopland tror utlånet kan være bra for hans egen del med tanke på landslagsspill. 

- Siden KBK har en del skader, så er nok sjansen til å få spille der større enn hva den er i AaFK akkurat nå. Og jeg har veldig lyst å være på EM-kvalifiseringen i Nederland i juni og da er det viktig at jeg får spille mest mulig. Jeg har ikke vært så langt unna å få spille fast i AaFK, men det har ganske mye å si at jeg eventuelt for spille mer i Kristiansund. Og så er det fint at det er snakk om et korttidsutlån, sier Hopland.

Annonse fra Eliteserien: