Urfremføring av ny låt 16. mai

En rykende fersk AaFK-låt skal framføres på Color Line Stadion før kampen mot Molde.

Annonse:

Foto: AaFK 

Den musikalsk duoen Kjell Kipperberg og Geir Balsnes har gått sammen om å lage ny AaFK-låt, som de har gitt navnet "Med fotballsko - då e vi god".

Med seg på laget har Kjell og Geir fått Aalesunds ungdomsmusikkorps og stadion-tenoren Håvard Storeide. Før kampen mot Molde 16. mai skal låta framføres for publikum for aller første gang.

Klokka 17.40 marsjerer Aalesunds ungdomsmusikkorps inn på kunstgressmatta for det første verset av nasjonalsangen, og få minutter senere fylles lufta av de første notene tilhørende den nye fotballåta.

Kjell Kipperberg sammen med Rune Huse fra Aaum.
Kjell Kipperberg sammen med Rune Huse fra Aaum.

Mandag 9. mai var musikerne samlet i Volsdalen menighetshus, en lissepasning unna Color Line Stadion. Der ble siste hånd på verket lagt. Inn i de sene kveldstimer ble det tid til en rekke gjennomganger av den rykende ferske AaFK-låta.

- Det er i grunnen lenge siden jeg begynte med denne låta. Opprinnelig tenkte jeg å ha med en del ungdommer fra klubben, samt karer som har spilt før. Det ble litt vanskelig å få til, så da henvendte jeg meg til de som synger hymna på kampdag. Jeg har også fått med meg Aalesunds ungdomsmusikkorps og hadde generalprøve i kveld. Det var over all forventning, sier komponist Kjell Kipperberg fornøyd. 

Rune Huse fra Aalesunds ungdomsmusikkorps var også strålende fornøyd etter mandagens øving. Korpset entrer Color Line Stadion med 42 musikere 16. mai, og Huse gleder seg enormt. 

- Vi kunne ikke si nei til denne henvendelse. Det er en kjempemulighet for oss til å vise oss fram. Når denne fotballsangen er så bra som den er, så er det en glede å være med, forteller han.

Annonse fra Eliteserien: