Ung Florø-spiller på besøk

Skal trene med G19-laget vårt.

Annonse:

Denne uka skal Brage Naustdal fra Florø Fotball trene med AaFKs juniorlag. Den 180 centimeter høye 17-åringen er midtbanespiller, og har allerede 19 A-lagskamper for laget som spiller i PostNord-ligaen.

Debuten fikk han 16. mai i fjor, da han fikk fem minutter som innbytter i 2-0-seieren over Elverum. Noen få dager senere fikk han sjansen 11 minutter før slutt i cupkampen mot AaFK på Florø stadion.

- Brage er en spennende midtbanespiller som vi har lyst til å bli bedre kjent med, og som vi har fått gode rapporter på. Han er fra Florø, og dermed fra et område for oss som det er spennende å kartlegge spillere fra. Han har godt med erfaring fra seniornivå, som er viktig for unge spillere, sier AaFKs utviklingsleder Sindre Eid.

Brage beskrives som en ambisiøs spiller som har gått gradene i Florø. Han dekker flere posisjoner på midtbanen og er en anvendelig spiller. Brage er ekstremt treningsvillig, og ble i fjor vår invitert på prøveopphold hos Southampton FC, der han fikk gode tilbakemeldinger.

17-åringen gleder seg til å bruke uken til å vise seg fram. 

- Jeg har fått et veldig positivt inntrykk av klubben så langt. Alt er veldig profesjonelt, så nå vil jeg bare vise meg fra min beste side og håper det blir en fin uke. 

 

Annonse fra Eliteserien: