To poeng tapt mot serielederen

Det endte 4-4 på Color Line Stadion mot Kongsvinger.

Det ender til slutt 4-4 etter et målkalas på Color Line Stadion. To poeng tapt i andre omgang, men likevel ett poeng med i sekken mot ligalederen Kongsvinger.

Det ble en kamp der hvert lag hadde hver sin omgang, og ledelsen vår på 3-1 til pause ble snudd på hodet i andre del.

Det startet med Cláudio Braga som etter et innlegg fra Nessø i farlig område banket ballen i mål, og sørget for en god start på kampen for AaFK. Det skulle bli enda bedre da Håkon Hammer økte til 2-0 litt senere etter en knallskudd fra 20 meter.

Kongsvinger reduserte med Lucas Haren, men det tok ikke lang tid før Cláudio Braga sendte Sander Kilen gjennom, som satt ballen rolig og elegant i det lengste hjørnet.

I andre omgang ble det vanskeligere, og der vi var gode i første med høyt press, slet vi i andre omgang når vi lå lavere i banen. Kongsvinger reduserte og utlignet med Nielsen og Nilsson, og det sto plutselig 3-3 på Color Line Stadion. Men kampen svinget og vi var farlige på kontringer. 10 minutter senere gjør vi en vakker kontring der Cláudio Braga spiller til slutt fri Kristoffer Nessø på høyresiden, som sørger for ny ledelse og 4-3.

Men det skulle ikke holde inn mot et Kongsvinger-lag som leverte tøff motstand i andre omgang. Haren gjør sin andre for kvelden og det ender 4-4 etter et målkalas på Color Line Stadion.

Neste kamp er Levanger borte, en kamp der gutta har mye å revansjere fra pre-season.