Uavgjort mot Hødd

Cláudio Braga scoret AaFK sitt mål i 1-1-kampen mot Hødd.

Det ble høy temperatur i treningskampen mellom AaFK og Hødd. Cláudio Braga scoret for AaFK fra en direkte corner, og David Snær Johannsson pådro seg to gule og ble dermed utvist.

Cláudio Braga skapte to gode muligheter for David Snær Johannsson og Noah Solskjær tidlig i kampen, og det ble raskt knuffing mellom de to lagene. Metodi Maksimov og Torbjørn Kallevåg var involvert i to ulike situasjoner som skulle resultert i kort, og flere spillere var med i brytekampen som utviklet seg nede på midtsirkelen. Alle liker god kok på treningskamp!

Etter 35 minutter prøvde Torbjørn Kallevåg seg på en sylfrekk scoring fra litt over midtbanen, men heldigvis dalte den i tverrliggeren og ut.

Hødd 0-1 (36’): Torbjørn Kallevåg vant ballen høyt og headet den langt i bakrom. Alfred Scriven var kvikk på å lese den, og fikk fri løpebane mot Grytebust. Han var rolig foran mål, og skjøt den mellom beina på Grytebust. 0-1 til Hødd.

Pause: En sjansefattig første omgang mellom AaFK og Hødd, men Hødd gikk til pause med en 1-0 ledelse på Color Line Stadion.

Rødt kort: David Snær Johannsson mistet hodet helt og pådro seg sitt andre gule kort for dagen og ble dermed utvist etter 57 minutter.

Hødd IL og AaFK ble enige om at AaFK fikk sette inn Eivind Kolve slik at kampen kunne fortsatt spilles med 11 mot 11. Sportslig fint gjort av Hødd!

Erik Frøysa får en stor mulighet etter 67 minutter, men skuddet blir fint reddet av Ole Manrad Alme i Hødd-buret. Det var AaFK sitt første skudd på mål.

AaFK 1-1 (74’): Cláudio Braga scorer direkte fra corner! Braga skrur den gjennom alt og alle, og ned i hjørnet til Ole Alme i Hødd buret.

Kampslutt: Det ender 1-1 mellom AaFK og Hødd.

Aalesunds FK – Hødd IL 1-1 (0-1)