Uavgjort i toppkampen

Over 5.500 mennesker tok turen til Color Line Stadion.

Annonse:

Alle foto: Srdan Mudrinic

I et veldig skiftende høstvær på Color Line Stadion møttes Aalesund og HamKam til toppoppgjør søndag.

Matchen startet jevnt, og de to lagene følte og kjente på hverandre. Begge lag kom til et par farligheter, Kammas Hasan Kurucay kanskje med den største, før det skulle bli scoring etter 33 minutter. HamKam-spilleren headet mot mål etter en dødball, men Mike Lansing avverget. Han var også på pletten litt tidligere da Emil Sildnes fikk ballen i god posisjon.

Tilbake til det som skjedde etter 33 minutter. Da sendte Erlend Segberg over 5.000 sunnmøringer til himmels. Simen Bolkan Nordli slo et frispark inn i feltet, og der var Segberg med pannebrasken og stanget inn 1-0.

HamKam svarte bare noen minutter senere, da laget vant en duell i AaFKs boks. Kula rullet til Jonas Enkerud, som banket til på halv volley - rett i hjørnet.

Resultatet holdt seg til pause.

HamKam var best i minuttene etter hvilen, og i det 53. minutt var det bare en glimrende Mike Lansing som hindret at gjestene tok ledelsen. Sildnes fant Enkerud i feltet, og han fikk avsluttet. Ballen smalt i stanga! På returen ble det også farlig, da Kristian Eriksen fikk fatt i kula, men blåste den utenfor.

Etter den store sjansen ble det lite av muligheter en god periode, men det var likevel bra trøkk i kampen med tette dueller og to lag som prøvde å rive til seg initiativet. Både Aalesund og HamKam var kompakte i forsvarsarbeidet, og det ble vanskelig å bryte seg gjennom.

Aalesund styrte spillet de siste minuttene og produserte blant annet et par cornere, men gjestene holdt unna.

1-1 på Color Line Stadion!

Aalesund - HamKam 1-1 (1-1)
OBOS-ligaen, runde 22
Color Line Stadion
Tilskuere: 5.505

Gule kort:


Nenass, AaFK

Morten Bjørlo, HamKam

Mål:

1-0: Erlend Segberg (33)
1-1: Jonas Enkerud (41)

AaFK:

Mike Lansing - Jørgen Hatlehol (Simen Rafn 66.), Quint Jansen, David Fällman, David Kristjan Olafsson - Nenass, Erlend Segberg - Torbjørn Kallevåg (Kristoffer Ødemarksbakken 66.), Kristoffer Barmen (Niklas Castro 84.), Simen Bolkan Nordli - Sigurd Haugen (Mamadou Diaw 84.)

Annonse fra Obos-ligaen: