TV-tips fra TAFJORD

Mange fine serier for de minste.

Annonse:

Flere av våre samarbeidspartnere har viktige funksjoner i samfunnet vårt. Vi i Aalesunds Fotballklubb tar samfunnsansvar ved å videre bringe viktig informasjon fra flere av disse. 

Det blir mye innetid for både store og små i den situasjonen vi er i nå. Vår hovedpartner TAFJORD leverer på flere områder, blant annet lynrask fiber til TV- og internettabonnenter.

Det er nok av aktiviteter å gjøre hjemme, og innimellom kan man også slappe av med noe kjekt på TV. På sine hjemmesider gir TAFJORD oss gode tips til TV- serier for de minste. Les mer her.

TAFJORD informerer også om hva de gjør for å beskytte sine ansatte og kunder mot smitte. TAFJORD er tilgjengelige via telefon (70 10 00 00), kontaktskjema og Facebook.

- Nå er vi alle mer hjemme enn normalt.  Vi i TAFJORD leverer både strøm, internett og TV hjem til veldig mange her på nordvestlandet. For et par år siden gjennomførte vi en oppgradering av fibernettet. Dette gjør at våre kunder er blant de i Norge med best kapasitet. Strømprisene er lave, og kommer til å holde seg lave til over sommeren. Følg oss i sosiale medier, der vil vi kontinuerlig legge ut underholdningstips til lange hverdager, tips til hvordan du kan redusere strømregningen og ikke minst informasjon om hva du bør tenke på når du skal ha hjemmekontor, lyder det fra Tafjord.

- Her er 5 kule TV-serier til de minste

- Her kan du se GET-TV på nett

 

Annonse fra Eliteserien: