- Tusen takk for oss!

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic

- Det var veldig kjekt å skape glede, forteller Tango, som mandag delte ut is, overraskelser og trampoliner.

Sammen med Obs! Ålesund tok vi turen til to av Sunnmøres mange koselige nabolag, henholdsvis på Ellingsøya og Blindheim. Der ble det delt ut is og andre godsaker fra Obs! Ålesund, blant annet den råstilige trampolinen ProFlyer Dragonbounce.

Superpopulære Tango reiste standsmessig i egen Toyota, som han selv pryder. Med seg hadde han salgs- og markedsleder Morten Alnes Grundstad, partneransvarlig Sarah Isabella Aarøe, medieansvarlig Jonatan Arvidsen-Osvik og Ole Johan Stenseth fra Obs! Ålesund.

Første stopp var Ellingsøya, nærmere bestemt Leirvika. Linda Tomren hadde meldt på nabolaget sitt.

- Nabolaget vårt er ei herlig blanding av folk i alle aldre. Vi forsøker å treffes på fellesområdet vårt i fjøra når vi har mulighet. Tenk så gøy å få oppmuntringsbesøk i disse coronatider, skrev hun i søknaden.


Etter allsang, dans og utdeling vendte reisefølget snutene mot Blindheim, der Jack Absalonsen og hans naboer i Gamle Blindheimsveg ventet. Han beskriver nabolaget slik:

- Vi er del av et godt nabolag med supportere, og ikke minst mange og potensielle supportere. Vi har stor parkeringsplass og fellesområde vi kan samles på.

Etter besøkene var AaFKs salgs- og markedsleder et eneste stort smil.

- Dette var veldig gøy! Det er tydelig at folk på Sunnmøre har et sterkt forhold til både nabolaget sitt og AaFK. Vi fikk med oss Obs! Ålesund, som har gitt positive tilbakemeldinger på opplegget. Vi er allerede i samtaler om å gjøre noe lignende senere i år, forteller Morten Alnes Grundstad.

Tusen takk til alle som møtte opp for å ta imot oss. Det var en sann glede å hilse på dere!              

Annonse fra Eliteserien: