Trofaste ved vår side

Derfor spiller de på lag med Sunnmøres stolthet.

Annonse:

I et solid lag er det viktig med en sterk sentrallinje. Slik er det på bana, og slik er det utenfor. Våre samarbeidspartnere er viktige brikker for oss i AaFK, og de har vært det lenge. 

Her er tre av klubbens lokale nøkkelspillere, som bidrar med nødvendig kontinuitet og verdier. De brenner for AaFK, fellesskap og en attraktiv region for oss som jobber og lever her. 

Med hjerte for klubben

På Eidsneset i Sula kommune finner vi H.I. Giørtz, et selskap som har eksistert siden 1891. De leverer et komplett vareutvalg til dagligvare- og serveringsmarkedet, og tilbyr sine kunder cirka 45.000 ulike produkter.

Rundt 200 dyktige medarbeidere bidrar ukentlig med å levere nærmere 240.000 kolli til sine kunder, som i all hovedsak befinner seg på Sunnmøre og Nordfjord.

- Vår ambisjon er å være Norges råeste og mest kundeorienterte logistikkmaskin. Med utgangspunkt i en faglig sterk og stolt organisasjon jobber vi for å bidra til vekst for alle våre kunder; Våre kunders suksess er vår suksess, forklarer Vegard Sjåstad, leder for marked og inngående varestrøm.

H.I. Giørtz har et sterkt fokus på samfunnsansvar. De bidrar til at regionen vokser ved å være en sterk lokal arbeidsgiver, støtte kulturarrangement og idrettsaktiviteter, samt være delaktig i utvikling av det lokale næringslivet.

-  Vår ambisjon er å være bærekraftig og klimanøytral, noe vi etterstreber hver dag. Vi gjør større investeringer for å redusere utslipp, og tilrettelegger for kildesortering i hele verdikjeden. Vi gir bort mye trygg og god mat til veldedighet gjennom året. Dette reduserer matsvinn, og det bidrar til nødvendig bistand til utsatte grupper i samfunnet, forteller Vegard.

Som samarbeidspartner med AaFK har H.I. Giørtz 17 sammenhengende år å vise til.

- AaFK er Sunnmøres stolthet, og H.I. Giørtz har med glede vært en sentral støttespiller i en årrekke. Ansatte, leverandører og kunder viser alle et stort engasjement for AaFK, og det er naturlig for oss å bidra til klubben i våre hjerter, sier Vegard, og legger til:

- Møbelindustri, samt maritime og marine næringer er noen av områdene Sunnmøre er verdensledende på. Sunnmøringene har en egen evne til å utvikle og tilpasse seg muligheter og utfordringer i markedet. Dette kjennetegner også AaFK! Næringslivet og klubben har felles interesser, og vi må alle hente ut vårt beste om AaFK skal være et lag som hevder seg på toppnivå over tid. Næringslivet må bidra med sponsormidler og kompetanse, og AaFK må levere resultater tuftet på engasjement, lagspill, og god styring av klubben. Dette skaper merverdi også for oss som støttespillere.

Bli partner du også.

Med fokus på fellesskap

I 15 år har Skipsteknisk AS vært en av Aalesunds Fotballklubbs viktige og nære samarbeidspartnere. Det uavhengige, privateide skipsdesignselskapet ble etablert i 1976, og har base i hjertet av Ålesund - en presis kompispasning like vest for Color Line Stadion.

- Vår filosofi og lidenskap er å skape nye, innovative og miljøvennlige skip i forhold til de formål de er tiltenkt. Gjennom engasjerte og dyktige medarbeidere skal vi være den ledende designeren i de segmentene vi engasjerer oss, sier Bjørn-Oscar Kløvning, Sales Manager Offshore Vessels.

Han kan fortelle at mer enn 300 ST-design flyter på verdens hav i dag.

Bjørn-Oscar forklarer samarbeidet med AaFK med at en region må ha en by hvor folk skal kunne møtes, gjøre handel og føle et fellesskap til. Vi som bor her har alle et ansvar for å bidra til at regionen og byen skal være attraktiv å bo i og å komme til. Å ha noe felles å slutte opp om og se fram til er viktig i dette bildet.

- Få makter å samle mellom 5.000 og 10.000 mennesker hver 14. dag i hele sommerhalvåret her på Nordvestlandet. AaFK er derfor viktig for hele regionen.

Derfor skal Skipsteknisk fortsette å støtte AaFK framover.

Bli partner du også.

I medgang og motgang

En annen trofast samarbeidspartner er Bunker Oil AS. Oljeselskapet med hovedkontor på Hessa ble stiftet i 1992. Selskapet leverer drivstoff og Mobil smøremidler til kystflåten og alle marine fartøy. Bunker Oil er det oljeselskapet som har flest tankanlegg langs kysten. I Ålesund har Bunker Oil 26 ansatte. Totalt med alle anlegg, så bikker de 50 ansatte i tillegg til mannskap på tankbåtene, samt tankbilsjåfører. De er med andre ord en stor, god og dyktig gjeng som yter den beste service hele døgnet.

Selskapet eier to oljetankskip, ‘MT Kystbunker’ og ‘MT Kystbunker II’, som går i rute langs norskekysten med bunkers- og smøreoljeleveringer. Bunker Oil er hovedleverandør av Mobil smøremidler i Norge. På landsiden har Bunker Oil 75 store og små automatiserte bensinstasjoner med lave og konkurransedyktige priser på drivstoff. Med Bunker Oil sitt tankingskort får du alltid ekstra gode rabatter og fordeler.

Bunker Oil har vært med AaFK siden 2005, og ser mange fordeler ved et tett samarbeid med klubben.

- AaFK skaper engasjement og samler Ålesund og omegn. Når AaFK gjør det godt, så bygger laget identitet og stolthet, og løfter fellesskapet i regionen. Et AaFK i medgang bidrar til at Ålesund blir markedsført som en attraktiv og livlig by, og da er det kjekt å være sunnmøring! Minst like viktig er det at lokalt næringsliv støtter AaFK når det går trått. Bunker Oil er en av mange sunnmørsbedrifter som heier på AaFK og støtter klubben i både medgang og motgang, sier Sales Coordinator Monica Blindheim.

Selskapet, som opererer med slagordet «DIN FREMDRIFT – VÅR DRIVKRAFT», ønsker å være en solid, langsiktig, pålitelig og miljøbevisst leverandør. Deres hovedfokus er kundenes tilfredshet og suksess, samt sine ansattes sikkerhet og trivsel. Bunker Oil ønsker også å være en synlig aktør, noe de blant annet er gjennom AaFK.

- Vi har vært med på klubbens spennende reise i lang tid. Vi prøver å bidra der vi kan fra grasrota til øverste divisjoner, og har samarbeid med klubber der vi er geografisk plassert med anlegg og stasjoner. Vi synes at Color Line Stadion er en fin arena å profilere oss ovenfor nåværende og framtidige kunder, sier Monica.

Bli partner du også.

Tusen takk til H.I Giørtz, Skipsteknisk og Bunker Oil for fantastisk samarbeid! Vi vil også takke våre samarbeidspartnere som ikke er nevnt i saken. 

Klikk her for å se resten av våre fenomenale samarbeidspartnere. 

Vi vil gjerne snakke med deg!

Annonse fra Obos-ligaen: