- Trengte ikke å tenke meg om

Quint Jansen var ikke i tvil da AaFK tok kontakt.

Annonse:

Foto: Jon Forberg

Quint Jansen er klar for spill i tangotrøya. Den nederlandske midtstopperen skrev i dag tidlig under en kontrakt som strekker seg ut 2021-sesongen.

30-åringen forteller at han fikk vite om interessen i forrige uke, og at ting har skjedd fort. Da Aalesund meldte sin interesse var han ikke i tvil om å si ja.

- Jeg har et veldig godt inntrykk av AaFK. Stadion er fantastisk, spillerne er gode og byen er herlig. Jeg gleder meg, forteller den høyreiste forsvarsspilleren. 

Nederlenderen forteller om flere samtaler med Aalesunds sportslige leder og hovedtrener.

- Jeg har snakket flere ganger med Bjørn Erik Melland, og har også hatt et møte med Lars Arne Nilsen. Planene for laget er veldig spennende, og jeg liker spesielt godt at det spilles 4-3-3. Det er noe jeg, som nederlender, er godt kjent med, forklarer Quint.

Aalesund er en klubb han kjenner godt til fra før, spillerne inkludert.

- Jeg har spilt mot flere av mine nye lagkamerater en rekke ganger, forteller den tidligere Mjøndalen-spilleren.

I 2018 tegnet han seg på scoringslista da Mjøndalen slo Aalesund 2-0 på hjemmebane. Både Andreas Lie, Jonas Grønner, Fredrik Carlsen, Nenass og Torbjørn Agdestein var på bana i det aktuelle oppgjøret på Isachsen stadion.

Nå skal den duellsterke spilleren hindre andre i å score mot AaFK, og forhåpentligvis kan han bidra på offensiv dødball også. Det skal han ha alle forutsetninger for å gjøre.

- Jeg er en smart spiller, en stor og sterk  ledertype som er god med ball, lyder det fra ham når han blir bedt om å beskrive seg selv.

Det er nok beskrivelser folk som har sett ham i aksjon kan si seg enige i.

Nå ser han fram til å komme i gang i nye omgivelser.

- Jeg så den første omgangen mot Stjørdals-Blink søndag. Laget så veldig bra ut, og jeg gleder meg til å bli en del av dette laget selv.

Annonse fra Eliteserien: