Tre spillere tatt ut for første gang

Fra venstre: Theodor Pedersen, Jakob Rønningen og Christoffer Gangsøy er alle tatt ut til Equinor Talentleir i Sarpsborg 29.januar-1.februar.

Annonse:

Foto: AaFK

Theodor Pedersen, Jakob Rønningen og Christoffer Gangsøy er tatt ut til henholdsvis G16 Future, G15 og G15 Future når de største talentene i Norge samles til Equinor Talentleir i Sarpsborg fra 29. januar til 1. februar.

Pedersen og Rønningen kommer begge fra Herd, mens Gangsøy har gått gradene i Spjelkavik IL før han kom til AaFK. 

Trener for G15-laget vårt, Jonas Sunde, var godt fornøyd med nyheten han fikk fredag 19. januar.

- Det er utrolig kjekt, og det viser at arbeid over tid lønner seg. Tålmodighet er en nøkkel i dette spillet, som er helt avgjørende for å lykkes. De er en referanse for andre yngre som kommer inn her, og ser at man må ikke bli tatt på samling gang 1 for å være med seinere. Jobber man hardt over tid så får man belønning for strevet, forteller Sunde.

Han forteller at de tre talentene deler flere av de samme kvalitetene.

- Alle tre har mye til felles, men den største er at alle tre virkelig elsker fotball. De elsker å komme på trening og de er seriøse i den forstand at de forbereder seg godt og er veldig tilstedet på trening. De er også gode på å reflektere det arbeidet de har gjort og alle tre har et ekstremt stor eierskap til det de holder på med, sier Sunde.

Hovedpersonene selv var både stolte og glade når de fikk beskjeden i garderoben før fredagens trening.

- Det er veldig deilig. Man kjenner at jobben vi har lagt ned det siste året betyr noe, og nå får vi belønningen, sier Christoffer Gangsøy.

Sammen har de levert varene for et G15 lag som har gjort sakene sine meget bra mot de aller beste lagene i landet. 

- Det er veldig digg å se all den egentreningen jeg gjorde når jeg var liten faktisk har gitt resultater. Nå har jeg kommet en plass på grunn av det, og det er veldig gøy, forteller lagkamerat Jakob Rønningen.

- Som de andre har sagt så er det den jobben vi har gjort som er viktigst. Alle de timene har vist resultater, og vi har klart å vise oss frem på en god måte. Det er veldig stort å bli tatt ut, avslutter Pedersen.

Annonse fra Obos-ligaen: