Topp stemning!

Ryddegjengen fikk drømmedag med OBOS i Oslo.

Annonse:

For litt siden kunne vi melde om at AaFKs hardtarbeidende "ryddegjeng" ble trukket ut til å få en helt unik opplevelse i tigerstaden i regi av OBOS. Dette etter at alle klubbene i divisjonen fikk anledning til å nominere en gruppe frivillige. 

All foto: Thomas Bjørnflaten

Ryddegjengen fikk drømmedag med OBOS i Oslo. Fredag morgen reiste den muntre flokken til hovedstaden for et tettpakket og innholdsrikt program. På agendan sto både besøk ved operahuset, møte med en olympisk mester og det som skulle bli en dramatisk landskamp på Ullevaal.

Etter ankomst Gardermoen gikk turen til Bjørvika og Oslos stolte operahus. Med AaFK-ere i gangene blir det ikke akkurat stille, og det spørs om ikke operahuset fremdeles er fylt med glade toner etter besøket. Flere av de frivillige er nemlig aktive korsangere, og benyttet anledningen til å fylle kulturbygget med "Hymnen".

Hovedmålet for turen var EM-kvalifiseringskampen mot Romania på Ullevaal stadion. I forkant av denne fikk ryddgjengen tid til interessante foredrag, blant annet av selveste Kjetil André Aamodt, den joviale ex-alpinisten med stappfullt premieskap. 47-åringen kan vise til 20 mesterskapsmedaljer og sammenlagtseier i verdenscupen. Bak disse prestasjonene står et helt apparat, blant annet en hærskare av frivillige. Aamodt fortalte AaFK-gjengen om verdien av frivillig arbeid, som er en fundamental byggestein i norsk idrett.

Vel fremme på nasjonalarenaen fikk reisefølget nyte god mat og drikke etter en fin velkomst av NFFs Tore Bråteng. De fikk også høre fra profilerte og rutinerte Sven Mollekleiv, som hyllet frivillig arbeid. DNV-toppen er viden kjent for sitt samfunnsengasjement, kanskje mest av alt for sin enorme innsats i Røde Kors, men også innen idretten. Sjefen i Norsk Toppfotball, den meget hyggelige Leif Øverland, snakket også med frivilliggjengen vår. Det samme gjorde engasjerte og imøtekommende Eddie Chr. Thomas fra OBOS.

Før kampstart ble det anledning til å møte flere av landslagsgutta, blant dem tidligere AaFK-keeper Sten Grytebust. FC København-spilleren voktet buret for Norge mot Romania, men kunne ikke hindre poengtap. Våre beste menn hadde kanskje trengt en egen ryddegjeng på gressmatta. 2-0-ledelsen ble nemlig rotet bort, og til slutt endte det 2-2 på Ullevaal. Det la likevel ingen demper på den gode stemningen blant AaFK-gjengen. En fantastisk opplevelse for kvinne og mann, inkludert reiselederne Kristin Herje Nørve, Jonatan Arvidsen-Osvik og Geir S. Vik fra klubbens administrasjon.

- En veldig fin tur til Oslo. Vi er veldig glade for at våre fantastiske frivillige ble valgt ut til å få en drømmedag. Med den innsatsen de legger ned for klubben vår er dette velfortjent. Nå er vi klare til å gi alt for å hjelpe spillerne våre til å yte maksimalt resten av sesongen. Vi er helt avhengige av våre frivillige grupper, som er viktige bidragsytere til å legge til rette både for spillere og publikum på Color Line Stadion, sier arrangementsansvarlig Kristin Herje Nørve etter endt tur, som neste helg tar med alle frivillige til Hamar og bortekampen mot HamKam.

Annonse fra Eliteserien: