Tok poeng i Sandnes

Guttelaget fortsatt ubeseiret i 2019.

Annonse:

G16-laget vårt har levert både solide prestasjoner og resultater denne våren. I den nasjonale serien ble tangotrøyene avdelingsvinnere, og i tillegg er laget fremdeles med i cupen. I ettermiddag var det duket for kamp i det nasjonale A-sluttspillet, borte mot Sandnes Ulf. Det endte 1-1. Målscorer for tangotrøyene var Tobias Nordhus. Han fikk et innlegg på bakerste stolpe som han dunket i nærmeste hjørne på en fantastisk volley. 

Arkivfoto: Srdan Mudrinic

- Vi starter rufsete og motstanderlaget går ut i hundre. Vi kommer i fra det med bare ett baklengs, og klarer å spille oss inn i kampen etter rundt 20 minutter. Derfra og ut er vi fornøyd med eget spill. Vi har en god keeper som redder oss fra et par sjanser, men vi hadde flere store sjanser selv. Alt i alt føler vi at vi kunne tatt med oss alle tre poengene i denne kampen, sa trener Kristoffer Lie etter matchen.

De andre lagene i A-sluttspillet er Stabæk, Viking, Vålerenga og Tromsø. Aalesund har møtt ett av disse lagene allerede, nemlig Tromsø. Den kampen endte med 3-1 til sunnmøringene.

Troppen til kampen mot Sandnes Ulf:

1 Iver Sjåvåg
2 Fredrik Sørensen
4 Ulrik Valderhaug Syversen
6 Nikolai Hopland
7 Tengel Lia Fredriksen
8 Stian Aarønes Holte
9 Gustav Juliebø
10 Tobias Seehusen Karlsbakk
11 Johannes Fylling
15 Lars Jarnes Ramstad
16 Magnus Kolvik
17 Tobias Nordhus
20 Herman Mayer
21 Kristoffer Stranden

Annonse fra Eliteserien: