To raske sikret ny seier

Mamadou Diaw scoret to mål på to minutter da AaFK 2 vant sin sjette strake kamp.

Kampen var ikke mer enn 14 minutter gammel da Mamadou Diaw scoret sitt første på Høddvoll. Og bare to minutter senere scoret han nok et mål, slik det sto 2-0 for AaFK 2 mot Hødd 2.

Vertene reduserte bare en gang ved Andreas Televik og dermed ble 2-1-seier. AaFK 2 leder fortsatt Norsk Tipping-ligaen avd. 2 med 18 poeng på seks kamper, tre foran Molde 2. Målet til Hødd 2 var for øvrig det første Tor Erik Larsen og AaFK 2 slapp inn i årets sesong.

AaFK spilte hjemmekamp i den nasjonale G16-serien i dag og det ble dessverre 1-2-tap mot Viking. Gjestene topper tabellen med syv poeng på tre kamper mens AaFK har tre poeng på tre kamper og er nummer fem.