- Til dere med hjerte for AaFK

Geir S. Vik med appell til klubbens samarbeidspartnere.

Annonse:

Torsdag inviterte Aalesunds Fotballklubb samarbeidspartnerne til et webinar, der hovedtrener Lars Bohinen, styreleder Jan Petter Hagen og klubbdirektør Geir S. Vik presenterte tilstandsrapporter for klubben.

I løpet av webinaret kom Geir med en sterk oppfordring til klubbens partnere.

- Vi ønsker rett og slett å fri til dere. Vi setter veldig stor pris på de som allerede har sagt at de ønsker å stå ved de inngåtte samarbeidsavtalene, lød det fra Geir.

Han fortalte at han er veldig glad for at flere partnere helt uoppfordret har gitt beskjed om at de står ved sine forpliktelser overfor AaFK fordi det er viktig for dem, viktig for regionen og viktig for Sunnmøre.

AaFKs markedsavdeling jobber knallhardt for at samarbeidspartnerne skal få så godt utbytte av avtalene som mulig i disse uavklarte og utfordrende tidene man er inne i.

- Vi jobber hardt for å kompensere produktene og synligheten i avtalene deres ved å omplassere synligheten med arenaskilt, synlighet i digital arenareklame og ved VIP-arrangement for et begrenset antall publikummere. Vi jobber for at dere skal få synlighet i TV-ruta. Der får dere både lokal, regional og nasjonal synlighet, sa klubbdirektøren. Han kunne opplyse om at både arbeidet med å inngå partneravtaler og selge sesongkort gikk godt før utbruddet av coronaviruset. Deretter stoppet alt opp.

- Situasjonen nå er veldig uforutsigbar. Vi har opplevd å bli nedstengt, men samtidig fått lov til å drive med aktivitet. Men, vi driver med en publikumsidrett. På mange måter er vi frarøvet muligheten til å tjene penger på produktet vårt. Kostnadene i klubben påløper i form av full aktivitet både rundt A-laget og i utviklingsavdelinga, men uten publikum er det utfordrende. Vi får heller ingen forutsigbarhet fra myndighetene om dagen med henhold til kompensasjonsordningene, sa Geir.

- Vi er veldig avhengige av alle som har et hjerte for AaFK, understreket han, og gjentok flere ganger at han ønsker at samarbeidspartnerne er med klubben i tida som kommer.

Hele webinaret kan du se i opptak her:


Annonse fra Eliteserien: