Tidenes beste Earlybird-tilbud!

I 2023 skal hele klubben ta nye steg, og vi trenger deg med på laget. I en begrenset periode kan du nå sikre deg sesongkort til rekordlave priser.

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic

VOKSEN FRA KR. 999,-

U30 FRA KR. 499,-

B/H FRA KR. 499,-

KJØP SESONGKORT

I år vil det være ekstra gunstig å være tidlig ute med sesongkort-kjøpet, da vi aldri har hatt så gode priser på en Earlybird-kampanje noensinne.

Spesielt på Supportertribuna kan du gjøre en svært god deal. Om du handler raskt, så koster et sesongkort for en voksen bare 999,-. Det betyr at du betaler kun 67 kroner for hver hjemmekamp.

- Ny priskategori

For alle under 30 og honnør er prisen 499,-, noe som betyr at en enkelt kamp koster bare litt over 33 kroner. Familieprisen på de to feltene er 2.399,-.

- Denne sesongen utvider vi studenttilbudet vårt til å gjelde alle under 30 år. De siste hjemmekampene har vist potensialet til Supportertribuna og vi håper å se enda flere der i 2023, sier billettansvarlig i klubben, Henrik Mauren.

- Her får du altså muligheten til å få med deg 15 kamper mot motstandere som RBK, Bodø/Glimt, Molde og Brann for langt under hundrelappen.

Prisene gjelder felt Z og S, der førstnevnte er ståplasser, mens felt S er unummererte sitteplasser. Ståplassene vil neste sesong plasseres nede midt bak mål, mens de unummererte sitteplassene flyttes opp.

- Stormen og Aalesund Support viste nye høyder mot LSK, og vi ønsker å legge til rette for at de kan vokse. Spillerne var heller ikke i tvil om at de ønsket å ha de sammen bak mål.

Slår sammen felt

-Stadionkartet vil være veldig gjenkjennelig i 2023, men vi har gjort noen få endringer i tillegg til de på Supportertribuna. Tidligere har vi hatt en pris på O-øvre og M-øvre, og en annen på de nedre feltene. Nå slår vi de sammen, som gjør at det blir en betydelig prisreduksjon på de øvre feltene, og en svært liten økning i pris på de nedre feltene. Men dette gjør at vi også kan åpne for kampabonnement på hele stadion, sier Mauren.

Mange alternativer

I 2023 fortsetter vi også med Familiepakken som er et veldig godt tilbud for de som ønsker å gå sammen på kamp.

- Vi håper enda flere tar i bruk familiepakken neste år. Det er en flott mulighet til å skape gode minner på tvers av generasjoner. Jeg husker godt turene med familien på Kråmyra, med sitteunderlag oppe i skråninga, forteller Mauren.

Familiepakken kan også settes sammen på mange måter. Det kan være far, mor, to barn, men også far, mor, bestefar og barn eller far, onkel, student og barn. Her kan man trikse og fikse, slik at de kan passe alle familier.

Prisene på familiepakken, samt prisene for U30, barn og honnør er også svært gunstige på resten av stadion den neste perioden.

Har du spørsmål angående sesongkort, ta kontakt med klubben på [email protected]

 

EARLYBIRD

VOKSEN FRA KR. 999,-

U30 FRA KR. 499,-

B/H FRA KR. 499,-

KJØP SESONGKORT

 

Annonse fra Obos-ligaen: