Tap til tross for tidlig ledelse

Vi ender opp uten poeng på Intility Arena.

Annonse:

Foto: NTB

Vi hadde planer om  å ikke gi bort noe gratis, selv om vi unner oss en storby-weekend i hovedstaden, og det tar bare 13 minutter før Vålerengas Kjelsen mottar et utspill fra keeper Storevik. Han forsøker å sende videre til stopperkollega Eneo Bitri, som ikke er obs på pasningen. Den som derimot er obs er Isaac Atanga som snapper ballen og går ned til dødlinja og slår inn foran mål. På bakerste dukker Martin Ramsland opp, og sender oss i føringen!

 

4 minutter senere er det vår tur til å ikke være konsentrert. Christian Borchgrevink finner Mohamed Ofkir, som slår inn i feltet. Mellom midtstopperne våre sniker Andrej Ilič opp, og header relativt upresset inn utligninga.

2 minutter før pause må VAR-rommet på jobb. Christian Borchgrevink sniker seg på feil side av "linja", og det vi fryktet var en fryktelig kjedelig scoring i mot blir helt riktig annullert for offside. Vi gjorde oss absolutt ikke bort de første 45, men har vært disiplinert i forsvar, samt hatt flere farlige muligheter, men mangler det siste lille ekstra.

Vi "får den i fleisen" før det er spilt 5 minutter av andre omgang. Magnus Riisnæs kommer opp langs sin venstreside, og drar seg innover i bana. Han ser Elias Hagen i midten, og fra knappe 25 meter får han et drømmetreff som sniker seg helt inntil stolpen.

Vi sover nok en gang 5 minutter senere. Magnus Riisnæs er igjen på farten, og får lagt inn i feltet. Her stiger Vålerengas nye spiss Andrej Ilič til værs og header forbi Grytebust.

Vi gjør absolutt ingen dårlig bortekamp, men blir nok en gang brutalt straffet for feilene vi gjør.

Vålerenga - Aalesund 3-1 (1-1)

Målscorere:

0-1 M. Ramsland (13')

1-1 A. Ilič (17')

2-1 E. Hagen (50')

3-1 A. Ilič (54)

Gule kort:

H. Melland (AaFK, 6')

E. Segberg (AaFK, 86')

Lagoppstilling:

Grytebust - Frøysa, A. Diop, Haram (Fällman, 46'), Kitolano - Segberg, Melland (Hopland, 61'), Karlsbakk - Kristensen, Ramsland (Kolve, 79'), Atanga (M. Diop, 61')

Innbyttere:

Lansing, Murray, Hopland, Fällman, Klysner, Kolve, M. Diop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: