Tap mot Lyn

Det ble tøft med 10 mann i en time mot Lyn, og kampen endte til slutt 3-0 til bortelaget.

Det ble en tung kveld på Color Line Stadion, der vi aldri kom helt ut av startblokkene. Etter 34 minutter får Sander Kilen sitt andre gule kort, og vi blir redusert til 10 mann. Lyn scorer bare minutter senere og vi går inn til pause med stillingen 1-0 til bortelaget.

Vi kommer ut i andre omgang med ny giv og presser frem flere cornere, men i dag var vi ikke gode nok. Lyn scorer to mål i andre omgang, og det ender til slutt 3-0-tap.

Innbytter Metodi Maksimov ble stemt frem som AaFKs beste, etter at han kom inn med en sterk vilje og leverte blant annet en svært god blokkering midt i andreomgangen, som hindret en sikker scoring.

Nå gjelder det å få opp hodet og gjøre oss klare til neste kamp mot Egersund borte, som spilles allerede om 5 dager.

Aalesunds FK 0 - 3 Lyn

38' D. Schneider (1-0)

66' H. Kristiansen (2-0)

75' A. Hellum (3-0)

Aalesunds FK:

Startelleveren: Sten Grytebust, Kristoffer Nessø (ut 23'), Simen Vatne Haram, Nikolai Hopland, Thomas Grøgaard, Håkon Hammer, Eivind Kolve, Markus Karlsbakk (ut 83'), Sander Kilen (rødt kort), Cláudio Braga, Isaac Atanga (ut 75').