Tap mot Brattvåg

En av divisjonens favoritter gjestet Color Line i går. Det ble en jevnspilt første omgang med lite målsjanser. Brattvåg scoret kampens første mål i det 41. minutt.

Brattvåg fikk en pangstart på 2. omg og scoret sitt 2. mål i det 48. min. Men det unge respektløse AaFK-laget kom tilbake i det 62. min, etter en fantastisk kontring hvor Anders Myking Waagan var målscorer. Men i det 68. min fikk Brattvåg tilbake sin tomåls ledelse og gikk opp til 3-1. Noe som ble dagens siste mål.

Vi gjør en meget god prestasjon mot et veldig godt Brattvåg-lag. Gutta spiller med stor selvtillit og virker respektløse overfor avdelingsfavoritten. Vi forsvarer oss godt, og er litt uheldig på to av baklengsmålene. Offensivt har vi mange gode perioder i kampen. Produserer en del målsjanser, og mot slike gode lag må vi være mer effektive.