Tap hjemme mot Sogndal

Det ender med tap 0-2 hjemme mot Sogndal på fotballens festdag.

Sogndal vinner på Color Line Stadion, på fotballens festdag.

Det ble en rolig start på kampen der lite skjedde de første fem minuttene, men like etterpå kom Isaac Atanga til en god sjanse for AaFK, med et skudd som gikk like over. Ti minutter senere fikk Kilen også muligheten fra distanse, men målet gikk litt utenfor lengste hjørnet. Etter halvspilt førsteomgang var det en ganske jevn kamo, men noen få gode sjanser til hvert lag.

Etter 28 minutter kom Haram til en heading på corner fra Braga, som gikk like over. Men like etterpå var Haram uheldig og et skudd fra Martin Høyland gikk via vår stopper og i mål. Sogndal var oppe i ledelsen.

Det ble noen marerittminutter for AaFK, der Sogndal får straffe bare få minutter etterpå, som Daniel Arrocha satt sikkert i mål. Dermed ble det 2-0 til pause, som også ble sluttresultatet.

AaFK kom til noen sjanser i andre omgang, men det var ikke godt nok til å få ballen over målstreken, og Sogndal tar med seg alle poengene hjem.