Tap for AaFK 2

AaFK 2 spilte treningskamp mot Spjelkavik IL fredag. 3. mars, en kamp som endte med et knepent 2-1 tap for AaFK.

AaFK var best i første omgang, og spilte med stor bevegelse og tempo. Med gode vendinger av banespillet skapte AaFK flere store sjanser som burde endt i mål.

Lagene gikk til pause med stillingen 1-1, etter mål av Emil Fosse.

I andre omgang tok Spjelkavik løftet Vika seg høyere på banen, og ble mer aggresive. Dette resulterte i større problemer for AaFK 2.

AaFK 2 feier Emil Fosses scoring. Det ble andrelagets eneste.

"Vi mistet ballen oftere og bevegelsen i laget ble dårligere", forteller trener Erling Ytterland.

Det siste kvarteret av kampen løftet AaFK seg, men klarte aldri å sette inn utligningen. Det endte med 2-1 til Spjelkavik.

"Alt i alt en meget verdifull kamp for oss mot et godt fysisk tøft Vika lag", kunne Ytterland oppsummere.

AaFK har fortsatt noen treningskamper igjen før serien sparkes i gang.

Neste kamp er hjemme mot Brattvåg. Kampen spilles på Color Line Stadion, lørdag 11. mars klokken 15:30.