TangoTV: - Ikke slik det fungerer

Lars Bohinen er klar i sin tale før 16. mai-kampen.

Annonse:

Fotballens festdag er her. Aalesund mot Tromsdalen, topp mot bunn, men likevel ingen automatikk i at dette skal bli enkelt.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix

- Det er litt vanskelig, når man spiller mot et lag som ikke har kommet godt ut av startblokkene, å mobilisere nok trøkk og vilje slik at vi viser at det er forskjell mellom lagene. Det ønsker vi å få til, slår hovedtrener Lars Bohinen fast.

AaFK har fått en god start på sesongen med solid poengfangst. Laget har blant annet slått Start og Sogndal, og i tillegg tatt poeng borte mot Sandefjord. I kveld møter vi skal være klare favoritter mot, men Lars advarer mot selvtilfredshet. Ingen oppgjør i OBOS-ligaen er enkle.

- Jeg har sett kampene deres. De klarte 3-3 hjemme mot Sandefjord. Hvis de får lov til å spille, får tid med ballen og får tid til å kjenne på at de er gode fotballspillere, så er dette et bra lag. En del av oppgavene våre er å sørge for at de ikke får den følelsen, sier 49-åringen, og understreker at enkle kamper ikke finnes i OBOS-ligaen. 

- Det er tett og jevnt. Bare spør Start og Sandefjord om de syns det var lett å komme ned og bare feie over OBOS-ligalag. Det er ikke slik det fungerer, heller ikke mot TUIL, sier en klokkeklar Lars Bohinen.

Se hele videointervjuet her:


Annonse fra Eliteserien: