Takket av flere spillere

Etter årets siste trening på Color Line Stadion for A-laget, fikk vi muligheten til å takke av spillerne som ikke fortsetter i tangotrøyen neste sesong.

Annonse:

Foto: NTB

Det har vært klart lenge at vår kaptein David Fällman ikke kom til å forlenge sitt opphold i AaFK, da hans familie flyttet hjem til Sverige allerede i sommer.

Nå er det også klart at Kristoffer Ødemarksbakken, Erlend Segberg, Ebiye Moses, Alexander Juel Andersen, Oscar Solnørdal og Christian Mork Breivik løper ut sine kontrakter og fortsetter karrieren andre steder. Låneavtalen med Tobias Klysner, som har vært svært uheldig med skade, løper også ut ved nyttår.

Under julelunsjen som påfulgte etter årets siste trening, fikk vi muligheten til å takke av disse spillerne for den innsatsen de har gjort for klubben. Det ble en fin og rørende samling, fylt med god mat, taler og spillerne fikk selv også vist sin takknemlighet for vårt utrettelige team i oppmannsutvalget.

- Det var en fin avslutning på en skuffende sesong for alle involverte. Fellesnevneren for de som ble takket av er at det er flotte mennesker og at de har vært fantastiske representanter for AaFK. Bakgrunnen for valgene i forhold til enkeltspillere går på en helhetsvurdering hvor både rollekrav, individuelle kvaliteter, totalitet i tropp, spillernes motiver og økonomi har spilt inn, forteller sportssjef Bjørn Erik Melland.

Vi som klubb takker hver og en for den tiden vi har fått delt sammen i AaFK, og ønsker de all hell og lykke videre i karrieren!

Intervjuer med enkeltspillere vil følge her på vår hjemmeside.

BILDEGALLERI FRA JULELUNSJEN:

Annonse fra Obos-ligaen: