20230730_185816_SM2_2944

- Takk Ålesund!

Låneavtalen med Alexander Munksgaard er utgått og nye eventyr venter for høyrebacken.

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic

Låneavtalen med Alexander Munksgaard er utgått og spilleren returnerer til AGF i første omgang, før han ønsker å søke nye eventyr.

-Jeg vil gjerne si tusen takk til Ålesund og hele klubben. Jeg vil takke den sportslige ledelsen, og fansen som virkelig har tatt meg godt i mot og jeg har virkelig følt at det har vært fint å være her. Det er også veldig trist å forlate klubben nå, for det har virkelig kommet tett på mitt hjerte å være en del av Aalesund, og det er jeg veldig glad for, forteller Munksgaard.

-I forhold til meg selv og min alder så ønsker jeg å få noen nye eventyr, og det har dukket opp noen muligheter nå som jeg føler jeg må utforske. Det er derfor jeg ikke spiller her resten av sesongen, men jeg har virkelig vært utrolig glad for å være her. Klubben og fansen, det har ikke vært en finger å sette på noe. Det har vært helt fantastisk å være en del av Aalesunds Fotballklubb, avslutter han.

Sportssjef Bjørn Erik Melland er godt fornøyd med det den populære høyrebacken leverte under oppholdet.

- Vi setter pris på hans bidrag for klubben og ønsker han lykke til videre. Munks har vært en sentral spiller for oss i første halvdel av sesongen, og han har i tillegg vært en berikelse i miljøet. Vi har hatt en åpen dialog med han gjennom hele låneoppholdet, og hatt et ønske om å få på plass en lengre og permanent avtale, men vi har samtidig forståelse for at han ønsker å søke nye eventyr på dette stadiet av karrieren hans.

Takk Munks, og lykke til videre!

Annonse fra Obos-ligaen: