Tafjord er med på laget videre!

Tafjord har vært med AaFK på oppturer og nedturer siden midten av 90-tallet, og vi er stolte over at logoen deres vil pryde draktene våres også i årene fremover.

Annonse:

Foto: AaFK

Tafjord og Aalesunds Fotballklubb har signert på en ny avtale, som også medfører at deres logo vil pryde store deler av hovedtribunen vår, og følgelig også nå bli kalt Tafjord-tribunen.

-Vi i TAFJORD er glade for å kunne fortsette samarbeidet med AaFK videre fremover. Vi ønsker på den måten å bidra til at klubben skal nå sin målsetting om å returnere til Eliteserien, sier sponsoransvarlig Harald Nøstdahl i TAFJORD. 

AaFK har en svært viktig og ansvarsfull rolle i utviklingen av sunnmørsfotballen, sier Harald, som gleder seg til en ny sesong der både TAFJORD, AaFK og de veldrevne breddeklubbene er sammen for fotballen på Sunnmøre.

- Samarbeidet vårt med AaFK må sees i sammenheng med engasjementet vårt for breddefotballen, sier Harald. - Vi ønsker å bidra til at barn og ungdom har tilgang til aktiviteter og muligheter der de bor. Breddeklubbene spiller en viktig rolle i dette og her starter arbeidet med unge fotballspillere - spillere som vi kanskje en gang kan juble og trampeklappe for på Color Line Stadion. For oss er det derfor svært viktig at toppklubben AaFK både ivaretar og utvikler sin rolle som levende inspirasjonskilde og samtidig bidrar til utvikling av breddeklubbene gjennom samarbeid på flere plan.

- Det er fantastisk for AaFK som klubb å fortsette med Tafjord i ryggen, forteller partneransvarlig Tarjei G. Omenås, som ikke kan understreke nok viktigheten av samarbeidet.

- Det er en stor trygghet for oss å ha med oss en så sterk aktør og stabil samarbeidspartner videre. En slik avtale gjør det mulig for oss å fortsette å utvikle toppidrettskulturen på Sunnmøre og skape nye opplevelser for alle som bor her og er glad i klubben vår. Jeg ser også frem til å se Tafjord pryde hovedtribunen vår de neste årene!

Utvikling av lokale talent

- AaFK gir unge, lokale spillere mulighet til å kunne oppnå drømmene sine om å leve av fotballen. Det påløper et ansvar å være i en slik posisjon, men med kompetanse, påvirkningskraft og drahjelp har AaFK forutsetninger til å bidra med spillerutvikling, trenerutvikling og lederutvikling i breddeklubbene på Sunnmøre, avslutter Harald Nøstdahl. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: