- Sykle, gå eller ta buss til kamp

Det blir veldig mye folk på stadion 16. mai og vi oppfordrer folk om å bruke beina, reise kollektivt eller parkere slik dere kan nytte dere av busstilbudet eller bruke Aksla parkering.

Annonse:

Interessen for Aalesund-Molde på fotballens festdag er svært stor, og det blir godt over 10.000 tilskuere på Color Line Stadion når dommeren blåser i gang fylkesderbyet klokka 18.00.

- Unngå kø, og reis kollektivt, eller ta gjerne beina fatt eller sett deg på sykkelen om du har mulighet til det, sier AaFKs arrangementssjef Sven Giske.

Han forteller at busstilbudet er godt, og vel verdt å benytte seg av. Klubben har dialog med Vy, som har satt opp både fotballbusser og har ordinære ruter på fotballens festdag. Til kampen mot Molde går det buss fra Hessa, Valderøya, Moa og NTNU. Vi anbefaler alle tilreisende å parkere i tilknytning til der bussene kjører fra.

Fullstendig informasjon om busstilbudet finner du her.

Parkeringsplasser er det mange av både på Moa, ved NTNU og i Ålesund sentrum. Om du ønsker å sette fra deg bilen i byen, så har du flere muligheter, blant annet over 1.000 plasser i Aksla parkering. 

- Vi må helt tilbake til 2016 sist det var over 10.000 på stadion. Så det er viktig med forståelse og være ute i god tid. Velger du å ta beina fatt fra sentrum, kan du gå sammen med andre AaFK-supportere. Stormen og Aalesund Support går nemlig i samlet tropp fra Brooklyn klokka 17.00, sier Giske.

- Har du mulighet til å ankomme stadion tidligere enn som så, er det fint. Vi tar deg vel imot utenfor hovedtribuna, der det blir stander og aktiviteter fra klokka 16.30, legger han til.

I samarbeid med Trafikkservice har vi lagt til rette for HC-parkering ved stadion. Vi kan dessverre ikke garantere at alle med HC-bevis får plass, så vi anbefaler å være tidlig ute.

Annonse fra Eliteserien: