- Supporterne og AaFK har en plass i hjertet mitt

Niklas Castro er solgt til Brann, men den sympatiske 26-åringen er klar på at kjærligheten til byen, folket og klubben aldri vil forsvinne.

Annonse:

Foto: NTB

Castro sier det ikke har vært lett å flytte lenger sør på Vestlandet. 

- Det er litt trist og rart, for det er alltid vanskelig å flytte når man er blitt så godt vant der man er. Og jeg vil takke fansen, klubben og byen for alt de har gitt meg. Det har betydd enormt mye for meg. Supporterne og AaFK vil alltid ha en plass i hjertet mitt, for jeg ble tatt utrolig godt imot og har hatt det veldig fint i klubben, sier Castro.

Nå venter altså Brann.

- Det var tiden for å prøve noe nytt og så likte hvilken plan de la frem for meg. Det gjorde meg veldig motivert. Det blir også gøy å spille i Bergen, hvor lidenskapen for fotballen er så høy. Og så vil jeg tilbake til Color Line i 2023 og spille mot mine venner der. Det ser jeg frem til og det gir meg ekstra tenning. 

- Trist og vemodig

Castro har vært i AaFK siden 2019, og har spilt 79 kamper og 32 mål. Det siste han gjorde for klubben var å score i 4-2-seieren over Molde lørdag. 

- Det er både trist og vemodig å selge Niklas til en annen norsk klubb. Han har vært en fantastisk bidragsyter for AaFK, både på og utenfor banen. Rett og slett en gjennomført herlig gutt som medspillere, ansatte og supportere satte stor pris på, sier sportslig leder i AaFK, Bjørn Erik Melland.

- Niklas var fenomenal i opprykksesongen 2019, og var bra i et lag som fungerte svært dårlig i 2020. Samme sesong fikk Niklas landslagsdebuten sin for Chile. Høsten 2020 var tøff for alle involverte, Niklas inkludert, og han sprudlet ikke på vanlig måte i opprykkssesongen i 2021, legger han til. 

Ni måneder igjen

Castro var inne i sitt siste kontaktsår og det bidro til spilleren ble solgt på nåværende tidspunkt. 

- Niklas hadde ni måneder igjen av kontrakten sin hos oss. Det var ikke naturlig for noen av partene å sette seg ned for å reforhandle avtalen på nåværende tidspunkt. Når andre klubber kom på banen, og dette var noe Niklas hadde lyst til, er det både riktig og viktig å gjennomføre det så lenge det er en avtale som gir oss muligheter til å bygge videre på de kortsiktige og langsiktige målene våre, sier Melland.

- Vi sitter igjen med veldig mange opplevelser sammen med Niklas. Vi takker for alle bidragene og ønsker han lykke til videre i karrieren, legger han til.

Har du fortsatt ikke kjøpt sesongkort? Hiv deg rundt, gjør det gjerne sammen med noen du kjenner og kom på Color Line sesongen 2022.

Kjøp kort her: https://bestilling.aafk.no/

Annonse fra Obos-ligaen: