Supportergave

Alt ligger til rette for god publikumsstøtte til A-laget fra vestlige tribuneseksjonen på Color Line Stadion. Her har vi samlet supporterklubben Stormen, s Aalesunds Support, det nye Coldwater Prawns of Norway jubelfelt og KidZone som også er ny av året.

Foto: Geir Bjørndal Srisoi

Annonse:
For ytterligere å legge til rette for jubel og god stemning på stadion, har Brødr. Jangaard AS ved Bjarne og Leif Haagensen smelt til med pengegave til AaFK-supporterne. Far og sønn har vært, og er fortsatt, sentrale skikkelser rundt klubben. Hjertene er store for AaFK, og de ønsker mye folk og god stemning på stadion. Dette ønsker de ytterligere å legge til rette for med egen støtte til supporterne i 2018-sesongen.

Se videohilsen fra far og sønn i bunnen av saken. 

Pengegaven ble offentliggjort på AaFKs Kick-Off nylig, og Amund & Herman bandet takket tilbake med egen sang til begge to. «Bjarne» en egen versjon av Falco-klassikeren «Jeanny», og sangen «Leif» måtte selvsagt bli en omskrevet versjon av Opus sin 80-tallsklassiker «Live is Life».

Supportergaven skapte god stemning på Kick-Off’en, og vi ser frem til god stemning også på Color Line Stadion gjennom sesongen!


Annonse fra Obos-ligaen: