SunnmørsAkademiet inviterer til trenerseminar

Datoen er satt og 25. mars blir det trenerseminar/fagseminar på Color Line Stadion og Sparebanken Møre Arena.

Annonse:

Foto: AaFK

Lørdag 25. mars inviterer SunnmørsAkademiet trenere fra hele Sunnmøre til faglig påfyll og diskusjon. Programmet blir delt fortløpende i tiden fremover, men fagsjef og trenerutvikler Sindre Eid lover et fyldig og variert program. SunnmørsAkademiet er et samarbeid mellom Sunnmøre Fotballkrets, AaFK, AaFK Fortuna, Hødd og Sparebanken Møre.

- Vi gleder oss til å samle fotballtrenere fra hele Sunnmøre til et eget trenerseminar. Faglig påfyll, sosialt samvær og treningskamp mellom Aalesunds FK og Molde FK. Det kommer både lokale og eksterne foredragsholdere. Barnefotballen, ungdomsfotballen og løfting av jentefotballen spesielt blir i fokus. Her er det bare å sette av datoen, for dette blir utrolig artig og lærerikt.

SunnmørsAkademiet også vært på ute på besøk hos flere av breddeklubbene på Sunnmøre allerede og 29. november ble det klart at selveste Fredrik Carlsen tiltrår i stillingen som sportslig administrativ leder fra 1. januar 2023. Dermed er en sentral ressurs på plass i prosjektet, som forhåpentligvis kan gjøre at det skyter ytterligere fart i nyåret. Det er den andre ansettelsen i SunnmørsAkademiet, etter at Reidar Vågnes ble ansatt som trenerutvikler tidligere i høst.

Påmeldingen til dette trenerseminaret vil åpne fra 1. februar, og er åpen for alle som er aktive i lokalfotballen og ønsker faglig påfyll.

Annonse fra Obos-ligaen: