Strålende fornøyd med oppsettet

AaFKSs administrerende direktør Geir S. Vik hadde all grunn til å smile etter at spilleplanen til Eliteserien ble offentliggjort i dag.

Annonse:

Det er kanskje ikke så vanskelig å forstå når begge lokaloppgjørene er satt opp i det som kanskje er de to mest attraktive rundene i vår egen lekegrind.

- Vi starter eliteseriesesongen med et brak mot Kristiansund i første serierunde, og fortsetter med Molde hjemme 16. mai. To fantastiske publikumskamper på Color Line Stadion hvor rivaliseringen om å være best i fylket utspiller seg, sier Vik.

- Vi er kommersielt svært godt fornøyd med terminlisten. Både Kristiansund og Molde tidlig i sesongen på gunstige datoer. Det samme med Vålerenga hjemme før skoleferien, og Rosenborg som årets heteste ferieopplevelse på Color Line Stadion midt i juli. Det blir et herlig comeback i Eliteserien for AaFK, legger han til. 

En enkel oversikt over alle hjemme- og bortekampene til klubben finner du her, mens alle kampene i Eliteserien kan du se her

Også spillerne er fornøyd med å starte sesongen på eget gress.

- Det blir gøy. Jeg håper det ikke er noen restriksjoner med tanke på Covid-19, slik at vi får en masse folk på tribunen. Det er jo et derby, så ser jeg virkelig frem til, sier Niklas Castro. 

- Det er kult med et lokaloppgjør i første kamp. Vi spilte en god kamp mot dem i nedrykksåret og så slo vi dem i en treningskamp i fjor, så det kan bli en flott start på sesongen. Og klarer vi å mobilisere, så kan vi få ganske mange på tribunen også, sier Simen Bolkan Nordli.

Men rosinen i pølsa er Molde som kommer til Sunnmøre på fotballens festdag 16. mai. 

- Det blir ikke bedre enn det. Det hadde vært utrolig gøy å dratt inn en seier mot Molde. Vi så mot Ull/Kisa i fjor hvor utrolig bra trøkket kan være på Color Line, så jeg håper vi kan få det til flere ganger i år, sier Castro.

- Det er en kamp jeg virkelig ser frem til. Vi tapte vel begge kampene i 2020, så vi skal gjøre alt for å slå godt ifra oss i år, sier Nordli. 

EARLY BIRD

VOKSEN FRA KR. 1.100,-
B/S/H FRA KL. 550,-
KJØP SESONGKORT

 

 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: