Strålende fornøyd klubbdirektør

Geir S. Vik skryter av samholdet i AaFK-familien.

Annonse:

Det er feriemodus i Aalesunds Fotballklubb, Sunnmøres stolthet. Status for A-laget er tabelltopp med 32 poeng, sju poeng ned til den øverste kvalifiseringsplassen, to ned til Sandefjord på andreplass. Laget er videre til kvartfinalen i cupen, og høsten blir spennende. Det er ikke rart det kribler i kroppen hos spillere, trenere, øvrige ansatte og frivillige.

- Det har vært en veldig god første halvdel av sesongen. Vi ligger helt i rute i forhold til der vi skal være. Vi leder serien med 32 poeng og er videre til kvartfinalen i cupen. Jeg er veldig glad og fornøyd, sier klubbdirektør Geir S. Vik, som unner hele AaFK-gjengen en velfortjent pause før moroa starter opp igjen. Tangotrøyene har satt seg selv i en svært god posisjon takket være en veldig god jobb fra alle involverte.

- Nå får spillerne, trener- og støtteapparatet, alle ansatte og de frivillige en velfortjent ferie. Alle har stått på noe enormt fra begynnelsen av januar. Jeg merker det på hele organisasjonen at det er godt med en liten pause nå. Den siste innspurten har vært fantastisk. Rosenborg på Lerkendal var en ekstrem utladning. Det å finne frem mer juice i beina og avslutte med tre poeng mot Sandnes Ulf var deilig, sier han med et fornøyd smil om munnen.

Geir legger vekt på det gode samholdet i klubben som en nøkkelfaktor for gode sportslige resultater.

- Vi merker det veldig godt at her er et godt klima, her er god stemning. Spillerne støtter hverandre. Det merker vi både under treningene og i kamp, men også i det daglige. I kommunikasjonen, smilene og latteren ligger det veldig mye. Det er en gjeng som trives sammen. Samtidig er det beintøff konkurranse på en del plasser, og sånn skal det være. Det er en god gjeng, slår han fast.

Allerede neste uke møtes spillerne til fellestrening igjen, før det er duket for serierunde nummer 14 søndag 21. juli. Da går turen til hovedstaden, hvor overraskelseslaget KFUM Oslo er motstander. Første hjemmekamp etter ferien er mot Nest-Sotra søndag 28. juli. En spennende sensommer og høst venter både spillere, trenere, støtteapparat, ansatte og frivillige. Opprykk til Eliteserien er sesongens hovedmål, og sammen skal alle parter jobbe for at målet blir realisert.

-  Vi er en god gjeng med rundt 20 ansatte, mange frivillige og en spillerstall på over 20 personer. Alle må dra i samme retning for at vi skal lykkes, og det føler jeg at vi i større og større grad gjør. Vi har vært gjennom tøffe perioder de siste par årene. Vi har snudd om på en del av det vi har ønsket å snu om på. Vi merker at kollegaer støtter hverandre, og det trenger vi. Godt samhold og humør skaper resultater. Vi skal gi jernet utover høsten, for den blir spennende, sier Geir, som gleder seg til fortsettelsen.

AaFK_980x300

 

Annonse fra Eliteserien: