Stortrives!

Kristoffer Ødemarksbakken har virkelig funnet seg til rette på Sunnmøre.

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic

- Jeg føler det har gått veldig fint. Jeg har kommet godt inn i gruppa og trives veldig godt. Det har blitt litt forskjellige posisjoner på meg, både ute på høyre og venstre, men jeg trives med det. Jeg føler at jeg passer godt inn i systemet og får brukt mine styrker. Det har blitt bra med målpoeng i oppkjøringa også. Det lover godt dette, sier AaFKs kantspiller, som ankom klubben fra Ull/Kisa i vinter.

Jeg har fått noen meldinger fra supporterne våre. Det setter jeg pris på. Jeg tar imot alt jeg kan få,

— Kristoffer Ødemarksbakken
Han har allerede markert seg i tangotrøya med oppofrende spill, scoringer og målgivende pasninger. Mot Stjørdals-Blink scoret han to, og mot Kristiansund var han nest sist på ballen ved et par av målene.

- Spesielt mot KBK fikk vi vist oss fram, og da fikk folk se hva de har i vente når vi er på vårt beste. Når vi er på det nivået, så er vi veldig vanskelige å spille mot. Vi har veldig mange strenger å spille på. Det er så mye x-faktor i laget! Kommenterer han.

Foto: Jon Forberg
Foto: Jon Forberg

Aalesund rullet over Eliteserie-laget fra Nordmøre, og spesielt i første omgang var tangotrøyene ustoppelige. Var du en av dem som fulgte kampen via nett-tv, fikk du høre Tidens Krav-journalist og - kommentator Rune Edøy frese og true med å kutte sendinga.

- Jeg så høydepunktene i ettertid og fikk med meg det, ja. Det var veldig morsomt at de ville kutte sendinga. Da lo jeg godt, gliser Kristoffer, som i aller høyeste grad leverte mot nordmøringene.

I kampen mot Åsane ei lita uke etter seieren i Kristiansund fikk kampen et annet utfall. Kanskje var det noe positivt å ta med seg fra 0-2-tapet mot diviisjonskollegaen fra Bergen?

- Åsane er litt leie å møte når de får holde på slik de gjorde. Vi ble løpende litt imellom, men det skal nok smelle mer når vi møter Bryne på lørdag. Kanskje var det litt greit å få en på tygga slik at vi ikke tror at alt går på skinner. Det gjør det ikke gjennom en hel sesong uansett. Alle kan slå alle i OBOS-ligaen, og spesielt for de lagene vi er favoritter mot, så vil det å møte oss være som en cupfinale. Vi må være påskrudde i hver eneste kamp, lyder det fra AaFKs nummer 15.

25-åringen fra Nannestad har som nevnt fått en fin start på AaFK-karrieren. Det er det flere som har fått med seg.

- Jeg har fått noen meldinger fra supporterne våre. Det setter jeg pris på. Jeg tar imot alt jeg kan få, smiler han, og forteller at mange av hans nye naboer er AaFK-tilhengere.

- Jeg har flyttet inn i et borettslag nært Volsdalsberga, og der bor det mange supportere. Det blir mange smil når vi vinner. Taper vi noen kamper, så får jeg prøve å gjemme meg litt, sier han og ler.

Kristoffer håper på flest trepoengere og lykkelige naboer. Selv er han meget fornøyd med tilværelsen i Ålesund, både i leiligheta, i området rundt og i byen generelt. Også samboeren, som har fått jobb i bank, nyter livet i jugendstilbyen.

- Her vil hun bo. Hun stortrives, forteller Kristoffer, som er svært ivrig i sin ros av Ålesund.

- Fin leilighet med utsikt og nærhet til byen, vakker natur og muligheter for turer på fjellet. Vi har allerede vært på både Sukkertoppen, Høgkubben og Storhornet. Dette er noe annet enn Jessheim, hvor turmulighetene var et stort kjøpesenter med diger parkeringsplass, humrer den tidligere Ull/Kisa-spilleren.

Nå skal han bruke omgivelsene til å samle energi de siste dagene inn mot den etterlengtede seriestarten.

- De siste dagene blir å slappe av, rusle rundt i byen og ta med seg en kaffe til brygga. Få på noe sol, så blir dette bra, sier han og smiler bredt.

Ødemarksbakken er klar!

Annonse fra Obos-ligaen: