Storsenteret er med på bylørdagen

Flere aktiviteter på Ålesund storsenter lørdag 23. september.

Annonse:

Lørdagskampen mot Stabæk 23. september er et oppgjør mellom to lag som virkelig trenger tre poeng. Vi satser selvfølgelig på å innkassere dem, og håper at nettopp du er med på å heie oss fram.

I timene før kampen kan du varme opp i sentrum av Ålesund. Sammen med Ålesund sentrumsforening og Ålesund storsenter inviterer vi til Oransje og blå bylørdag. Allerede i dagene før kampen markerer Ålesund storsenter at det er kamp.

Screenshot 2023-09-14 at 20.20.27.png

Senterleder Kine Vik forteller at de vil gjemme flaskeposter med billetter til Byadet og selvfølgelig Aalesund - Stabæk. Følg med i sosiale medier når det nærmet seg for mer informasjon!

Lørdag blir det oransje og blått som dominerer på senteret, gjennom både flagg, ballonger og skjerf i butikkene. Aktiviteter blir det også. Bare les her:

- 100 kampbilletter deles ut til kunder på Egon og Burger King. De som ønsker billetter må handle og henvende seg i kassa med kodeord «AaFK-billetter». Førstemann til mølla fra spisestedene åpner.

- Ansiktsmaling v/Regnbueansikter (Kl. 13.00 - 16.00)

- Tango deler ut ballonger (kl. 14.00 - 14.30).

- Tegnekonkurranse: Design Tangogenseren (til barn). Premie: Genseren blir produsert, og vinneren får et eksemplar av genseren. AaFK-spillere stiller i juryen.

I Gågata blir det aktiviteter, konkurranser og matvogner fra klokka 13.00 til 16.30. Klokka 17.00 blir det AaFK-tog for supersupporteren Syver, der vi skal rette oppmerksomheten mot barnedemens. Vi går sammen fra Gågata til Color Line Stadion.

Kampen mot Stabæk har avspark klokka 18.00.

Annonse fra Obos-ligaen: