Storseier!

Aalesund sikret seg tre fortjente og viktige poeng i kampen om opprykk.

Allerede etter 13 minutter ga Sigurd Haugen vertene ledelsen. Spissen fikk ballen servert fra Isak Dybvik Määttä. Han var på ferten igjen like før halvtimen var spilt og puttet sitt andre med hodet etter assist fra nevnte Isak. Mellom Sigurd sine scoringer fant Simen Bolkan Nordli nettmaskene med en suser. De to angriperne sørget dermed for at AaFK ledet 3-0 før halvtimen var passert!

3-0 holdt til pause.

I andre omgang kom det hele fem scoringer, og Grorud fikk være med på leken.

Allerede fire minutter ut i omgangen økte innbytter Niklas Castro til 4-0 etter et fint innlegg fra David Kristjan Olafsson.

AaFK fortsatte å dominere, men slapp plutselig Groruds Bjørn Martin Kristensen fri. Han slo til med et soloraid et par argentinere verdig, rundet keeper og trillet inn reduseringen.

Aalesund slo tilbake etter 67 minutter, da Niklas Castro headet inn 5-1.

Grorud reduserte til 5-2 noen minutter senere, men AaFK slo igjen tilbake. Nok en gang var det Niklas Castro som fant nettmaskene. Niklas fikk ballen med Simen Bolkan Nordli, fintet vekk et par motstandere og sørget for 6-2!

Aalesund - Grorud 6-2 (3-0)