Stormen Oslo inviterer til kamp

Satser på oransje dominans i hovedstaden.

Annonse:

I flere sesonger har supportergrupperingen på motsatt kant av landet støttet våre gutter når de har spilt bortekamper på østlandet. Hadde det ikke vært for dette velkjente viruset og dets begrensninger, hadde horden tatt opp kampen med Klanen på Intility Arena denne helga.

Med kun 200 tilskuere tillatt innenfor portene på Vålerengas hjemmebane, blir Tordenskiold Pub i Oslo sentrum supporternes base før, under og etter kampen lørdag. Kampen starter klokka 20.30.

Stig Nedregård, leder i Stormen Oslo oppfordrer både fastboende og ferierende sunnmøringer om å se kampen sammen med den trivelig gjengen.

- Vi har ristet av oss onsdagen og ser frem til å møte Enga i det som nå er en superviktig kamp om poengene for våre oransje og blå. Tordenskiold sørger for skikkelig lørdagsstemning, burgergrillen er på plass og vi kjører på med tippekonkurranse og kanskje en aldri så liten overraskelse i pausen, forteller Stig. 

Han legger til at Tordenskiold tar smittevernsreglene alvorlig, og oppfordrer alle til å følge disse og ikke minst respektere de ansatte og deres anvisninger i forhold til avstand og lignende.

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: