Stor stemning på frivillighetstur!

Tross resultatet ble det en kjempekjekk båttur over til Molde for alle de frivillige, takket være Cruiseservice, Eurospar Moa og Fisketorget.

Annonse:

Foto: AaFK

Rundt klokken 16:00 søndag dro MS Bruvik fra kai i Ålesund, med retning Molde. Over 60 frivillige ble med,  og det ble allsang styrt av vår eminente hymnen-sanger Håvard Storeide, og en spesialkomponert fjord-quiz som måtte deles opp til tur-retur. Øystein Tvedt stakk av med seieren etter runde to, på vei hjem fra Molde.

Bjørg Rødal (til venstre) og Grete Løvold har begge vært trofaste frivillige i AaFK i mange år.

DSC08462.jpg

- Det er veldig sosialt å være frivillig i AaFK, og vi får være med på mye gøy, forteller Grete. Denne turen ble jo veldig bra og før dette fikk vi være med på en tur med NFF til Oslo. Det var virkelig en opplevelse. Det har vært mye kjekt, rett og slett.

- Det er sosialt og veldig fint å ha noe slikt å finne på når man er pensjonist, legger Bjørg til.

Giske selv var storfornøyd med hvordan turen hadde gått, og understrekte under talen sin ombord hvor viktige de frivillige er for klubben.

- Uten våre frivillige hadde vi ikke hatt mulighet til å gjennomføre kamper på Color Line Stadion. Vi har en dedikert gjeng med veldig gode egenskaper som gjør at vårt frivilligapparat er svært solid. Vi får stadig tilbakemeldinger fra både publikum, bortelag, NFF og rettighetshaverne om at våre frivillige tar imot dem på en vennlig og god måte. Jeg vil få rette en stor takk til alle som bidrar inn mot AaFK. Vi må aldri glemme at dette er mennesker som bruker fritiden sin til å hjelpe oss med å levere på høyt nivå. Der skal vi som klubb være veldig ydmyke og takknemlige, for frivillig innsats er ikke gitt. Så var det utrolig kjekt å dra på tur sammen. Selv om vi tapte fylkesderbyet, så hadde vi en strålende opplevelse.

- Jeg vil også rette en stor takk til Cruise Service for strålende vertskap og transport. Fisketorget leverte velsmakende pastasalat, og Eurospar Moa kom med deilig Moa-loff. Vi ser allerede fram til neste tur.

Se bildene fra båtturen under her:

 

 

 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: