Stolt utviklingsleder

Sindre Eid er meget fornøyd med at to av våre unge spillere skal representere Norge.

Annonse:

Foto:

Nikolai Hopland er med Norges landslagstropp på G18-nivå, mens Christian Mork Breivik skal i aksjon for Norge G17 nå i oktober. Nikolai Hopland deltok på firenasjonersturnering i Sverige sammen med G17-landslaget i september, men er nå flyttet opp en årsklasse.

- Først og fremst er dette veldig kjekt for Nikolai Hopland og Christian Mork Breivik. For Niko sin del, å bli flyttet opp ei årsklasse på landslag, er rett og slett imponerende og en bekreftelse på at han har prestert på et høyt nivå også på landslagstiltak, sier Sindre og fortsetter:

- Christian er inne for andre gang, som betyr at han gjorde et godt inntrykk sist han var inne på samling. Christian var ikke inne i forrige tropp, men at han er med igjen nå bekrefter at han gjorde mye riktig sist.

For Akademiet er dette selvsagt veldig kjekt og inspirerende. Den daglige jobben som legges ned av trenere og spillere er meget god.

- Og vi har som mål å bli enda bedre. Samtidig er våre landslagsspillere referansespillere internt i klubben og på Sunnmøre. Så er jo målet for oss alle at vi utvikler mange lokale spillere til A-laget både utover høsten, men også i åra som kommer, avslutter Sindre.

 

Annonse fra Obos-ligaen: