Stolt og ydmyk kaptein

Ble hyllet av supporterne før kampen mot Sarpsborg 08.

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic

I to uker hadde en ivrig gjeng fra Stormen jobbet med et gedigent banner som skulle brukes i det spillerne entret bana mot Sarpsborg 08 søndag. Tribuneansvarlig i supporterklubben, Steffen Stette, ville i forkant av kampen ikke røpe hvilken spiller som kom til å pryde det sju ganger ni meter store banneret.

- Det er en spiller som betyr og har betydd mye, sa Steffen lurt.

Mannen som mottok hyllesten søndag er Fredrik Carlsen. AaFK-kapteinen forteller at gesten fra supporterne gjorde ham utrolig stolt.

- Det var en utrolig fin greie å bli møtt med. Det er helt ufattelig at de har lagt ned så mye tid og krefter for å vise at de setter pris på meg, sier han.

Fredrik berømmer supporterne for støtten de har vist i det som har vært en tøff sesong for tangotrøyene.

- De brenner for klubben, og har virkelig levd opp til betegnelsen supportere. Både Stormen og Aalesund Support har fått oss spillerne til å merke at vi har en hel gjeng i ryggen. De har stilt opp på trening og laget liv under kampene. Når de i tillegg ruller ut et stort banner med bilde av kapteinen sin på, så er det bare å ta av seg hatten. Veldig bra, slår Fredrik fast.

Før kampen mot Haugesund var det Ståle Stålinho Sæthre som ble hyllet av Stormen.

- Det kom ekstremt overraskende på meg at de hadde laget en så fin hilsen. Dette er noe jeg aldri kommet til å glemme, sa Ståle etter at han ble overrasket av våre lidenskapelige og trofaste tilhengere.

Annonse fra Obos-ligaen: