Status, A-stallen

Fire spillere er ikke med i 2021.

Annonse:

Foto: NTB

Sportslig leder Bjørn Erik Melland har kommet med en liten status rundt A-stallen til AaFK inn mot 2021. Fire spillere er ikke med videre og vi i Aalesunds Fotballklubb takker gutta for veldig god innsats, og ønsker dem lykke til videre!

Gudmund Broks Kongshavn:

Vi har hatt en åpen og ærlig dialog med Gudmund gjennom høsten, og ut fra en helhetsvurdering har vi kommet fram til en enighet om at kontrakten ikke forlenges utover denne sesongen. Det har ikke vært lett å være keeper i AaFK i 2020, men Gudmund har vært en veldig fin type å ha i gruppen, og han har opptrådd veldig profesjonelt.

Sigurd Tafjord:

Sigurd kom inn med mye energi og fikk debuten for AaFKs A-lag denne høsten. Etter det pådro han seg en liten skade som satte ham på sidelinja en kort periode. Vi har bestemt at Sigurd ikke vil bli tilbudt ny kontrakt nå, men ønsker at han skal trene med oss noen uker når vi starter opp.

Ståle Stålinho Sæthre:

Ståle har gjennom mentalitet og allsidighet vært en viktig bidragsyter både på trening og kamp i de to og et halvt årene han har vært i AaFK. Ut fra en helhetsvurdering har vi valgt å ikke tilby Ståle ny kontrakt.

Ben Karamoko:

Vi hadde en opsjon på å ha med Ben videre om vi beholdt plassen i Eliteserien. Etter at det ble klart at det ble nedrykk har vi hatt en dialog rundt forlengelse. Ben ønsker per i dag å være nærmere sin familie. Det har vi respekt for og regner ikke med ham som en del av AaFK i 2021.

 

Annonse fra Eliteserien: