Spilte hele kampen da Norge slo Danmark

Nikolai Hopland og G17-landslaget slo danskene på straffer.

Arkivfoto: Srdan Mudrinic

Nikolai Hopland er for tida på samling med det norske G17-landslaget i Sverige. Lørdag landslagsdebuterte AaFK-talentet mot Danmark. Det ble en dramatisk og innholdsrik affære - til tross for 0-0 etter ordinær tid.

Etter 90 minutter uten scoringer byttet landslagssjef Luis Pimenta inn keeper Viktor Gustavsen Engh slik at han kunne vokte det norske målet i straffesparkkonkurransen. Etter bare noen minutter på bana ble burvokteren utvist.

- Han var noen centimeter utenfor streken da han reddet et skudd. Det var helt riktig av ham å gå etter ballen, om han ikke hadde gjort det hadde vi tapt kampen, sier landslagstrener Luis Pimenta.

I straffesparkkonkurransen måtte utespiller Alwande Roaldsøy ta på seg keeperhanskene, og det ble stor suksess! den høyreiste midtbanespilleren fra Atalanta reddet tre av danskenes forsøk fra elleve meter!

Rapportene forteller at Nikolai scoret på sitt straffespark.

Vi gratulerer Nikolai med landslagsdebuten!