Aalesund åpner sesongen hjemme mot fjorårets rivaler

Terminlisten for 2018-sesongen er klar

I dag ble terminlisten for 2018-sesongen offentliggjort. Gjennom 30 serierunder skal vi sanke nok poeng til å klatre tilbake til landets øverste divisjon, og det begynner hjemme mot kjente fjes.

Annonse:
Tirsdag 3. april serieåpner vi hjemme mot Sogndal. Da vi møttes på Color Line Stadion sist stakk sogningene av med alle tre poengene etter scoring av Eirik Schulze. Etter at Sogndal snøt Aalesund for kvalikplassen i årets Eliteserie er det revansje å hente i åpningskampen av Obosligaen.

På fotballens festdag, 16. mai, spiller Aalesund hjemme mot Strømmen. Kampen begynner kl 18, så her er det er bare å varme opp til nasjonaldagen med hjemmekamp.

Siste kamp før sommerpausen er runde 15 borte mot Jerv 1. juli. Heldigvis får fotballinteresserte et VM å se på mens vi venter på runde 16 som kommer tre uker senere, 22. juli.

Det blir to kortere pauser i ligaspillet i 2018 i tillegg til sommerpausen. De kommer mellom 2. og 16. september, og mellom 7. og 21. oktober.

De første femten rundene av Obosligaen 2018 er sikre kampdager, men i andre halvdel av sesongen kan det komme endringer som følge av blant annet cupspill. Unntaket er de to siste serierundene. Vi møter Levanger i siste hjemmekamp for sesongen den 4. november og avslutter sesongen borte mot Strømmen 11. november 2018.

SESONGKORT 2018

Slik ser hele første runde ut

16. mai blir det flere store oppgjør. Ekstra spesielt i 2018 er Kongsvinger som møter HamKam hjemme og tar turen til Briskeby i forbindelse med HamKams 100-årsjubileum.

Slik spilles 16. mai-runden:

OBOS-ligaen har serieåpning 2. påskedag og avsluttes 11. november. 

- Vi har lagt vekt på innspill fra lagene, og de fleste ønsker er innfridd. Selv om det er vanskelig å ta hensyn til alle ønsker og behov, synes jeg vi sammen med NTF og Discovery har klart å utarbeide en spilleplan som vi kan være tilfreds med. De fleste klubbønsker er ivaretatt og prinsippene om Fair play er godt opprettholdt. Vi er fornøyd med oppsettet og ser frem til seriestart, sier seksjonsleder i konkurranseavdelingen, Rune Pedersen. 

Du kan se spilleplanen her eller bla gjennom den nedenfor.

Annonse fra Obos-ligaen: