Spennende spiss på plass!

Dansk 20-åring skal spille i tangotrøya.

Annonse:

AaFK er enig med den danske klubben AC Horsens om en låneavtale med kjøpsopsjon for 20 år gamle Muamer Brajanac. Låneavtalen varer ut sesongen.

Den 189 centimeter høye spissen har en fortid i toppklubbene Brøndby og FC København, og har nesten 30 kamper for Danmark på aldersbestemt nivå. Brajanac har 33 kamper for Horsens i Superligaen og 1. divisjon etter debuten mot FC Nordsjælland i oktober i fjor.

- Muamer er en ung og spennende spiss som er født og oppvokst i Danmark med bosniske foreldre. Han har allerede 25 kamper i dansk Superliga bak seg, og har nærmere 30 landskamper på U16-, U17- og U18-nivå i Danmark. Han er en hardtarbeidende og fysisk sterk spiller med stor løpskapasitet og god fart, og vi har gode referanser på ham som type, sier Aalesund-trener Lars Arne Nilsen, som kaller Muamer seriøs og veldig «sulten».

- Vi gleder oss veldig til å få «Mo» inn i vår garderobe, slår LAN fast.

Sportslig leder Bjørn Erik Melland forteller at AaFKs nye spiller er en fysisk sterk spiss som er godt skolert gjennom akademiene til Brøndby og FCK.

- Det er en spiller som passer godt inn i vår spillestil, og som vi tror vil bli veldig nyttig gjennom høstsesongen. Vi er fornøyd med å ha kommet til enighet med Horsens om en låneavtale ut året med opsjon på kjøp.

Vi i Aalesunds Fotballklubb ønsker Muamer hjertelig velkommen!

Annonse fra Obos-ligaen: