Spennende kantspiller har signert!

Vi ønsker Kasper Lunding hjertelig velkommen.

Annonse:

Den første spillersigneringen i forkant av neste sesong er i boks. Navnet er Kasper Lunding, alderen 23 år og posisjonen er kantspiller. Dansken har skrevet under på en kontrakt til sommeren 2026, og kommer fra nederlandske Heracles. Kasper beskrives som en hurtig kantspiller som er svært god én mot én, har god innleggsfot og bra skudd.

Lysluggen startet sin karriere i AGF Aarhus, hvor han spilte både for aldersbestemte lag og A-laget. Superligaen-debuten kom i februar 2019, da AGF Aarhus slo Esbjerg 2-0. I AGF var han for øvrig lagkamerat med Alexander Ammitzbøll.

DSC04713.jpg
Kasper er klar for å tre på seg tangotrøya i 2023.


I 2020 var Kasper innom Odd på lån, og spilte blant annet mot AaFK. I Odd noterte han seg for 15 kamper og fire scoringer, og gjorde sakene sine meget godt. Dansken, med 17 landskamper på aldersbestemt nivå, ble solgt til nederlandske Heracles høsten 2020. Da spilte klubben på øverste nivå i Nederland, hvor Kasper kan vise til 25 kamper. Nå befinner Heracles seg på nivå to, hvor de i skrivende stund topper tabellen.

- Jeg er veldig glad for å få Kasper Lunding til AaFK. Han er en veldig spennende kantspiller. Han har mange aldersbestemte landskamper for Danmark og erfaring både fra Superligaen og Eliteserien. Vi har gode referanser på ham både som spiller og type, sier AaFK-trener Lars Arne Nilsen, og understreker: - En veldig spennende signering!

Sportslig leder Bjørn Erik Melland forteller at klubben forhørte seg om Kasper i sommer, men Heracles ville ikke selge ham på det tidspunktet.

- Vi er glade for at det nå åpnet seg en mulighet, og Kasper vil tilføre troppen nye egenskaper offensivt. Det er en ung spiller med x-faktor som gjorde det veldig bra på lån i Odd i 2020 før han ble solgt til Heracles i Eresdivisie, avslutter Bjørn Erik.

Sikre deg sesongkort for 2023 her!

Annonse fra Eliteserien: