Snudde til seier!

Mål fra begge sidebackene sørget for at det endte 2-1 på Color Line Stadion.

Annonse:

Det ble en jevn start på kampen på Color Line Stadion. Begge lag var frempå, men de helt store sjansene uteble. Aalesund forsvarte seg godt, og prøvde seg fremover i banen, men det manglet i den siste tredjedelen. Viking presset høyt en periode, og tvingte Aalesund bakover, og det utviklet seg til en klassisk stillingskrig utover i første omgang.

Etter 28 minutter fyret Zlatko Tripic av, og Sten Grytebust var nødt til å gå ut i full strekk. Det var den største sjansen i kampen til da. Bjørshol prøvde igjen 10 minutter senere, men Sten hadde god kontroll denne gangen også.

I andre omgang var Aalesund mer på hugget enn gjestene, men de store sjansene uteble fortsatt. Etter 56 min går Kristoffer Løkberg ned i feltet og dommeren peker kontant på straffemerket. Zlatko Tripic satt den til høyre for Grytebust og gjestene gikk opp i ledelsen.

Et tungt mål i mot, men det tok ikke lang tid før AaFK svarte! Simen Rafn tok med seg ballen fremover på venstresiden etter 62 minutter, dro seg innover og satt ballen fint nede i det lengste hjørnet med høyrefoten. En flott scoring av publikumsfavoritten!

Grytebust hadde en kjemperedning før, Fredrik Haugen og Gilbert Koomson entret banen. Det skulle ikke ta lang tid før Gilbert bemerket seg på banen. Etter 73 minutter slo han et innlegg som gikk gjennom hele feltet og endte hos Petar Golubovic som banket inn 2-1. Kampen var snudd!

AaFK holdt godt unna de siste minuttene, og alle poengene ble igjen på Sunnmøre.