Snøt popstjernene for finale

Glem Marcus og Martinus, dette er de nye ungpikeidolene!

AaFKs G16-lag er klare for Norway Cup-finale etter seier mot Mosjøen IL med turneringens to største stjerner på laget. I semifinalen ble nordlendingene slått 3-1 (1-0).

To minutter før pause sendte Kristoffer Ødven G16 opp i ledelsen etter nydelig forarbeid av Johannes Fylling. Fram til 1-0-målet var det AaFK som hadde ballen mest, mens Mosjøen IL hadde den største sjansen etter skudd i tverrliggeren.

- Dette var deilig! Stor glede blant gutta når dommeren blåste av kampen, og det er gøy å se.
Gutta fulgte planen til punkt og prikke, og går i kjelleren for å hente det lille ekstra, sier en fornøyd hovedtrener Kristoffer Lie.

I andre omgang hang laget fra Nordland bedre med og etter 40 minutter utlignet Mosjøen IL, men AaFKs gutter ville det annerledes.

Dagens målscorere (f.v) Kristoffer Ødven og Johannes Fylling. Foto: Ann Kristin Aarønes

For tre minutter senere var nok en gang Kristoffer Ødven på rett plass til rett tid og sendte AaFK nok en gang opp i føringen. To minutter før slutt blir Johannes Fylling sendt igjennom, og alene med keeper gjør han ingen feil og fastsatte sluttresultatet til 3-1.

I finalen møter vi Asker som slo Blindheim IL i sin semifinale.

- Det blir moro det, i en finale kan alt skje. Nå må vi bare lade batteria så godt vi kan, og gjøre akkurat det samme som vi har gjort så langt i turneringen, avslutter Kristoffer Lie.

Finalen spilles lørdag klokka 13.45. Tv2 Sumo sender kampen her.