Snart begynner moroa!

Før kampen: Aalesund - Brattvåg.

Annonse:

Aalesund – Brattvåg
Treningskamp, Color Line Stadion
Fredag kl. 18.00
Kampen vises på smp.no (for abonnenter)

NB! Av smittevernhensyn slipper vi ikke inn publikum til kampen.

Dette har vi ventet på

Etter to avlysninger kribler det virkelig i beina til AaFK-spillerne, som har måttet vente en stund på å få ta på seg verdens vakreste fotballdrakt. Fredag skjer det, og Brattvåg fra den nordre delen av Sunnmøre er motstander. Gultrøyene har gitt oss hard kamp en rekke ganger, og det vil de garantert gjøre denne gangen også.

Danske René Skovdahls gutter spiller i PostNord-ligaen, eller 2. divisjon om du vil. Laget har noen års erfaring fra divisjonen nå, etter at de rykket opp fra 3. divisjon i 2017. De har hevdet seg godt også, Brattvåg, og tok i fjor 6. plassen.

Aalesunds 2020-sesong trenger vi ikke bruke veldig mye spalteplass på, for nå ser vi framover mot å kjempe oss opp igjen til Eliteserien.

Flere nykommere

Lars Arne Nilsen har vært veldig tydelig i intervju med aafk.no om at han er på utkikk etter spillere som skal passe til de spesifikke rollekravene han setter. Hittil har fire spillere signert for AaFK etter sesongslutt:

- Keeper Michael Lansing fra Horsens.

- Midtbanespiller Torbjørn Kallevåg fra Lillestrøm.

- Kantspiller Kristoffer Ødemarksbakken fra Lillestrøm.

- Midtbanespiller Erlend Segberg fra Start.

LAN om Michael:

- Han er en keeper i fin alder som kommer med erfaring fra dansk Superliga. Michael er en keeper med gode referanser. Han har stor rekkevidde, bra distribusjon både fra arm og fot, er reaksjonssterk, rolig, trygg og utviklingsorientert.

LAN om Kristoffer:

- Vi er veldig fornøyd med å få Kristoffer Ødemarksbakken til AaFK. Vi har fulgt ham lenge og har gode referanser på ham. Han er en god kantspiller med et spennende repertoar.

LAN om Torbjørn:

- Han er en spennende type som kan bekle flere roller. Torbjørn vil passe godt inn i AaFK og måten vi skal spille på. Torbjørn vet hva som skal til for å rykke opp, og hva dette handler om. Dette er en signering som gjør at vi står sterkere.

LAN om Erlend:

- Erlend er en sentral midtbanespiller med over 100 kamper for Start i Eliteserien og OBOS-ligaen. Han har vært kaptein for Start i flere sesonger tross sin unge alder.

Tapte mot Molde

Fredagens motstander har vært i aksjon én gang denne vinteren. 28. januar møtte Skovdahls gutter Molde. Det endte med 4-0-tap etter at Fagerlie, Bolly, Hestad og Wolff Eikrem hadde funnet veien til nettmaskene.

AaFK møter et lag som har hentet inn tre nye spillere i forkant av den kommende sesongen:

- Lucas Sander Petersen, dansk indreløper.

- Tobias Brogaard, keeper fra danske Frem.

- Jeppe Mogensen, spiss fra Aarhus.

Kasper Jensen, Aleksandar Stankovic, Simon Tomren og Niklas Rekdal er alle ferdige i klubben.

Varm opp med TangoPod

Torsdag klokka 21.00, kvelden før kvelden kan man si, blir det anledning til å bli bedre kjent med Torbjørn Kallevåg. Sendingen får du med deg direkte på Facebook eller i opptak i etterkant.

Annonse fra Obos-ligaen: